PUUR verleidt het Gorinchemse publiek

Podiumkunsten

GORINCHEM Eind januari staat Theater Peeriscoop een weekend lang in het teken van dans. De Gorinchemse choreografe Dinne van Rongen-Groothuis presenteert haar vierde avondvullende dansvoorstelling PUUR: Verleiding. In deze voorstelling duiken ze met negen vrouwen de nacht in. Allen hebben ze hun eigen dromen, tekortkomingen, teleurstellingen en verleidingen. Op hun hoge hakken nemen de vrouwen het publiek mee in hun wereld, iets wat een zwoele avond belooft te worden.

Met deze opvolger van PUUR (2015), PUUR: Vrouw (2018) en PUUR: Verbonden (2019) gooit Dinne van Rongen – Groothuis het over een iets andere boeg door zich toe te spitsen op één dansstijl, die telkens inventief wordt ingezet om je te verleiden en je mee te laten slepen in de wereld van de dans. PUUR is een dansconcept waarbij amateur en professionele dansers uit Gorinchem en omgeving worden samengebracht.

Op 25 januari (20:30 uur) en 26 januari (15:00 en 20:00 uur) kan het publiek meegenieten van deze verleidelijke Gorinchemse dansproductie. De kaartverkoop is inmiddels geopend via www.peeriscoop.nl en voor beide dagen zijn nog kaarten te verkrijgen.

advertentie