Optreden in Huiskamers
Optreden in Huiskamers Binnenskamers

Huiskamerfestival Binnenskamers gaat door!

27 september 2021 om 08:38 Podiumkunsten

GORINCHEM Moest vorig jaar het intieme huiskamerfestival afgeblazen worden vanwege de corona-maatregelen… dit jaar gaat het door! Op zondagmiddag 3 oktober worden negen huiskamers in de Gorcumse binnenstad ingericht als knusse theatertjes.

Het huiskamerfestival beleeft dit jaar zijn zesde editie en bestaat uit drie routes met elk drie optredens in drie verschillende huiskamers. Samen met een gids loop je van het ene naar het andere huis. Route A is het meest geschikt voor mensen die zich wat moeilijker voortbewegen. De artiesten zijn bekend, de huiskamers blijven geheim.

GROEPSGROOTTE ,,Wat blijft zijn de hilarische en ontroerende optredens in verrassende woningen. Het is ook een beetje gluren bij de buren”, vertelt voorzitter Jan Ottevanger. Opgelucht voegt hij er aan toe: ,,Het is lang onzeker geweest of het dit jaar wel kon. We hebben wat aanpassingen gedaan aan het concept om het veilig te kunnen laten plaatsvinden voor artiesten, huiseigenaren én bezoekers. Belangrijkste verandering is dat de groepsgrootte is teruggebracht van 25 naar 15 personen. Dan zit je toch echt minder dicht op elkaar. En om risico’s zoveel mogelijk uit te sluiten maken we voor binnenkomst gebruik van de corona-app”.

Dat maakt dat er wel veel minder kaarten in de verkoop zijn. Informatie en tickets zijn te verkrijgen via www.binnenskamersgorinchem.nl

advertentie
advertentie