De raadsleden uit wijk 1. Weet je welke wijk het is? Geef het door via integraalsociaaldomein@gorinchem.nl
De raadsleden uit wijk 1. Weet je welke wijk het is? Geef het door via integraalsociaaldomein@gorinchem.nl Gemeente Gorinchem

Doe mee aan de wijkenbattle Gorinchem: raad wijk 1 en 2 waar raadsleden wonen

31 augustus 2023 om 10:32 Politiek

GORINCHEM Kijk goed naar de foto en de hints van de 2 wijken in dit artikelMaak kans op een geweldige prijs voor de hele wijk waarin jij woont.

Stuur de goede antwoorden uiterlijk 21 september naar integraalsociaaldomein@gorinchem.nl. Vermeld ook jouw naam en de wijk waarin jij woont. Je vindt alles ook terug op https://www.samengorinchem.nl/pagina/betrokken-gorinchem.

Wijk 1: een wijk voor iedereen

Hoewel de naam van de wijk het niet suggereert, is onze wijk er eentje vol diversiteit. Er is en gebeurt enorm veel; de wijk is van alle markten thuis. Zo zijn kappers dol op onze wijk. En wij ook!

Wijk 2: onze blik op de vesting

Wat een geluk om hier te mogen wonen! Ingeklemd tussen de prachtige rivieren Linge en Merwede, die qua beeld enorm verschillen. En ook ingeklemd tussen de Betuwe en de mooiste vesting van Nederland, Gorinchem. Kortom, kunnen we stellen dat de bewoners van deze wijk woonachtig zijn in ‘Het middelpunt van Schoonheid’.

De raadsleden uit wijk 2. Weet je welke wijk het is? Geef het door via integraalsociaaldomein@gorinchem.nl
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie