De raadsleden uit wijk 6. Weet je welke wijk het is? Geef het door via integraalsociaaldomein@gorinchem.nl
De raadsleden uit wijk 6. Weet je welke wijk het is? Geef het door via integraalsociaaldomein@gorinchem.nl Gemeente Gorinchem

Wijkenbattle: raad wijk 5, 6 en 7 waar raadsleden wonen

17 september 2023 om 15:21 Politiek

GORINCHEM Kijk goed naar de foto en de hints van de 3 wijken in dit artikelMaak kans op een geweldige prijs voor de hele wijk waarin jij woont.

Stuur de goede antwoorden uiterlijk 21 september naar integraalsociaaldomein@gorinchem.nl. Vermeld ook jouw naam en de wijk waarin jij woont. Je vindt alles ook terug op https://www.samengorinchem.nl/pagina/betrokken-gorinchem.

Wijk 5wonen op hoog niveau

Een vorstelijk verblijf vind je hier, als je de vertaling wijknaam mag geloven. Een plek waar jong en oud welkom zijn. Waar een kopje koffie geschonken wordt, een visje gegeten. Waar samen steeds vastere vormen krijgt en we nog altijd blijven kennismaken.

Wijk 6hele wereld in het klein

Ik ben lang geleden geboren. De straatnamen doen me denken aan mijn jonge dagen. Met mijn 6.000 inwoners ben ik een hele wereld in het klein. Om heerlijk te winkelen, sporten, leren, natuur ontdekken, hoop voor de zieken en een veilig thuis voor hen die de oorlog ontvluchtten.

Wijk 7wijk in ontwikkeling

Bekend om de klassieke arbeidswoningen en banden met de industriële geschiedenis van de stad. Omarmd door twee rivieren voelen we ons thuis in een waterrijke omgeving. Maar stilstaan? Ho maar. We verwelkomen de komende jaren honderden nieuwe bewoners door grote ruimtelijke stadsontwikkelingen.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
De raadsleden uit wijk 5. Weet je welke wijk het is? Geef het door via integraalsociaaldomein@gorinchem.nl
De raadsleden uit wijk 7. Weet je welke wijk het is? Geef het door via integraalsociaaldomein@gorinchem.nl
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie