Afbeelding
dominos.nl

Hoofdkantoor Domino's verdwijnt uit Gorinchem

12 juni 2020 om 09:55 Winkels

GORINCHEM De pizzabakkers van Domino's opereren nog maar enkele dagen vanuit Gorinchem. In september vorig jaar werd bekend dat het hoofdkantoor in Gorinchem uit haar jasje is gegroeid en dus verhuist het hoofdkantoor van het pizzabedrijf volgende week naar Nieuwegein. Domino's opent daar volgende week het nieuwe hoofdkantoor op bedrijvenpark Het Klooster.

Wethouder Joost van der geest reageert desgevraagd: ,,We vinden het uiteraard jammer dat Domino’s is verhuisd naar Nieuwegein. Dat Domino’s op zoek was naar ruimte om te kunnen uitbreiden is al jaren bij ons bekend. We hebben daarom toen ook met het bedrijf gekeken naar de mogelijkheden op Oost II om uitbreiding mogelijk te maken. Daar bleek echter te weinig ruimte te zijn om de aantal vierkante meters te vinden die Domino’s zocht. De uitbreiding van Domino’s is voor Gorinchem net te vroeg gekomen anders had het nieuw te ontwikkelen regionale bedrijfsterrein Groote Haar uitkomst kunnen bieden.”

In het nieuwe pand van Domino's huist het hoofdkantoor, de eigen deegproductie en worden groenten, tomatensaus en andere ingrediënten gedistribueerd. Volgens CEO Misja Vroom is het nieuwe kantoor drie keer zo groot als de voormalige locatie in Gorinchem. ,,Om de verdere groei van Domino's in de Benelux te faciliteren, zochten we naar een ruime locatie waarbij zowel het hoofdkantoor als distributie onder één dak konden worden gehuisvest. Daarnaast zochten we een centrale plek en is het een pré dat we dichtbij een grote stad zitten."

advertentie
advertentie