Afbeelding
GAIN

Feestelijke opening tweedehands kledingwinkel ‘Mooi met GAiN’

Winkels

[WERKENDAM] Afgelopen maanden is er in de Hoogstraat 64 in Werkendam een nieuwe en inmiddels derde ‘Mooi met GAiN’ winkel ingericht. Op 2 juli om 11.00 uur zal wethouder Anneloes van Hunnik de zaak feestelijk openen. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn en een kijkje te komen nemen. Bij elke aankoop krijgt men een gratis sjaal of kinderboek cadeau. 

Duurzaamheid staat bij Mooi met GAiN hoog in het vaandel, want alle kleding, schoenen, speelgoed, boeken en cadeautjes krijgen hier een tweede kans. De winkels worden gerund  door vrijwilligers en de opbrengst naar diverse projecten van GAiN. Bijvoorbeeld naar de vluchtelingen in Griekenland, de Roma in Roemenië, ouderen en gehandicapten in Moldavië en naar de Oekraïners die op de vlucht zijn of in het door oorlog verscheurde land wonen. GAiN heeft sinds de oorlog uitbrak al meer dan honderd transporten met hulpgoederen verzorgd, zelfs Oekraïne in. ,,Door bij ons kleding in te leveren of te kopen draag jij dus je steentje bij om mensen in nood te helpen.”

De openingstijden vanaf 2 juli zijn: van woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Wie op zoek is naar vrijwilligerswerk en het leuk lijkt om in deze winkel te komen werken, kan vrijblijvend contact opnemen met Anneke Bosman: 06-41397123. Kijk voor meer info over Global Aid Network op www.gainhelpt.nu.

advertentie
advertentie