Tahsin Erdal: ,,Mensen die een nieuwe keuken zoeken, hebben vaak óók een nieuwe badkamer nodig.”
Tahsin Erdal: ,,Mensen die een nieuwe keuken zoeken, hebben vaak óók een nieuwe badkamer nodig.” Jan Noorlandt

‘Wij bieden keukens én badkamers’

31 januari 2023 om 18:15 Wonen

GORINCHEM Er zijn twee ruimten die per definitie speciale aandacht verdienen bij de aankoop van een nieuwe woning: de keuken en de badkamer. Ontwerp en installatie vragen om het deskundig oog en het vakmanschap van een specialist. Hoe fijn is het dan om die beide specialisten onder één dak te vinden? Dat is straks het geval op woonboulevard Spijksepoort, waar boven Keukenstunter Gorinchem ook Sanistunter Gorinchem binnenkort de deuren opent.

De komst was al enige tijd aangekondigd en medio april, zo is de planning, is de feestelijke opening van de nieuwe badkamerexpert in Gorinchem. Momenteel wordt nog hard gewerkt aan zowel de showroom voor Sanistunter Gorinchem als voor benedenbuurman Keukenstunter Gorinchem. Wie zich nu al oriënteren wil op een nieuwe badkamer kan daarvoor overigens al wel terecht. 

Maar eerst terug naar de al genoemde twee-eenheid: keuken en badkamer bieden een vergelijkbare uitdaging in een nieuw huis. Immers, ze vragen tijdige voorbereiding in de vorm van de aansluitingen op stroom en water. En het meubilair is niet zomaar even te verplaatsen van de ene naar de andere hoek, zoals dat in de woon- of slaapkamer wel kan. De keuken en badkamer worden normaal gesproken dan ook voor vele jaren ingericht. 

Oók een nieuwe badkamer

Dat vraagt dus speciale aandacht. Keukenstunter Gorinchem heeft in relatief korte tijd een goede reputatie opgebouwd in Gorinchem en omgeving. Franchisenemer Tahsin Erdal onderscheidt zich met kwalitatief hoogwaardige keukens voor elke portemonnee, zéker ook in het hogere segment. Voor Sanistunter Gorinchem creëert hij eenzelfde ambiance. ,,Ook dit wordt een hele chique, luxe winkel met prachtige tegels, baden, douches, kranen, badkamermeubels en alle accessoires van elke gerenommeerde fabrikant, waaronder Hansgrohe, Villeroy & Boch en Geberit. De nieuwe showroom zal perfect aansluiten op onze bestaande keukenshowroom.”

,,Voor onze klanten is dat een ideale aanvulling, want veel mensen die een nieuwe keuken zoeken, hebben vaak óók een nieuwe badkamer nodig”, weet Erdal. ,,Nu kunnen ze in Gorinchem op één adres terecht voor de keuken, badkamer, wc en verbouwingen. We kunnen daarom aan onze klanten leuke combideals aanbieden waardoor de prijs nog scherper kan zijn.”

Badkamers in 3D

Dat kan ook nu al, ondanks de lopende verbouwing van de nieuwe showroom. Deze is weliswaar over een paar weken pas te bezoeken, maar Erdal en zijn collega’s hebben alle stalen en inspiratieboeken al klaarliggen om klanten te helpen bij de sfeervolle inrichting van de badkamer. De tegel zet daarvoor veelal de toon. Een mooie, grote tegel in een fijne, zachte tint bijvoorbeeld brengt rust en warmte in de ruimte. Vanuit die basis, en vanuit de wensen van de klant, werkt het team van Sanistunter Gorinchem het badkamerontwerp volledig in 3D uit, zodat de klant een levensechte indruk krijgt en een weloverwogen keuze kan maken.

Desgewenst verzorgt Sanistunter Gorinchem het hele traject, inclusief de montage van de badkamer en diverse overige verbouwingswerkzaamheden. ,,Het is optioneel, want veel handige mensen doen dat graag zelf”, weet Erdal. ,,Maar wij werken samen met vaste partners die de badkamer helemaal voor je inrichten. Een intensief werk. Een keuken installeren kan in een paar dagen, maar de badkamer vraagt meer tijd. Het is goed om daar vooraf rekening mee te houden. Voor meer informatie kunnen mensen nu al geheel vrijblijvend binnen.”

Dit artikel wordt u aangeboden door Keukenstunter.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie