Afbeelding
Hekwerk

Schuttingen als tuinafrastering

28 augustus 2019 om 13:46 Zakelijk

Een schutting is een van de meest gekozen tuinafscheidingen. Het biedt veel mogelijkheden voor uw tuin of erf en het is vaak een mooie en natuurlijk manier om een erf te scheiden. Een houten schutting in bijvoorbeeld erg goed bestand tegen weersinvloeden en gaan wel 15 jaar mee. En wist u dat een schutting ook optisch meer ruimte kan geven aan uw tuin? Het is namelijk mogelijk de planken van een schutting zowel horizontaal als verticaal te bevestigen. Naast dat een schutting mooi is, geeft het vaak ook een veilig gevoel. Een ander kan niet zomaar uw tuin binnenlopen. Om op kosten te besparen is het aan te raden om met de buren te bespreken of ze de kosten van een prachtige schutting willen delen, gezien hij vaak tussen twee tuinen in staat.

Mogelijkheden schuttingen
Er zijn schuttingen in allerlei soorten en afmetingen. Naast een schutting is het ook een mogelijkheid om uw tuin af te schermen met hekken, schanskorven en natuurlijke tuinafscheidingen. Men kiest meestal voor een houten schutting, omdat dit een tuin een natuurlijke look geeft en ook omdat het sterk materiaal is dat vele jaren meegaat. Gaat uw voorkeur uit naar hardhouten schuttingen of een schutting van grenenhout? Al eens gehoord van een hout beton schutting? Dit tuinscherm bestaat uit schuttingplanken van 180 cm breed en wordt bevestigd aan betonpalen die stevig in de grond staan. Liever een speels en zomers effect? Een bamboe schutting is dan een goede oplossing. Hiermee geeft u uw tuin een natuurlijk en groene uitstraling. Om een schutting van bamboe te bevestigen zijn hardhouten palen nodig die stevig in de grond moeten worden bevestigd. Een partij waarbij u mooie schuttingen online kunt bestellen is schuttingen.

Schutting online bestellen
heeft u al voor ogen hoe uw ideale tuin eruit ziet? Wellicht heeft u al inspiratie opgedaan online of een eigen collage samengesteld. Op deze manier weet u waar u naar moet zoeken om uw droomtuin werkelijkheid te laten worden. Een andere mogelijkheid is om langs tuincentra te gaan om met eigen ogen te zien wat de mogelijkheden zijn. Weet u al precies wat u wilt hebben? Surf dan op uw gemak online en bekijk wat er mogelijk is en welke schuttingen er aan uw wensen voldoen. Dankzij de afbeeldingen op de website weet u precies hoe een schutting eruitziet en wat u kunt verwachten. Binnen een paar klikken heeft u uw schutting besteld.

Persoonlijk advies
Wilt u nou meer informatie over de verschillende schuttingen of voorzien worden van persoonlijk advies? Dan kunt u gerust even contact met de experts opnemen. Zij staan u graag te woord.

advertentie
advertentie