Er gaat weer gebouwd worden in de binnenstad van Gorinchem en dat mag uniek genoemd worden.
Er gaat weer gebouwd worden in de binnenstad van Gorinchem en dat mag uniek genoemd worden. Victorien Weber
ADVERTORIAL

Nieuwbouwwoningen in binnenstad

27 november 2019 om 07:31 Zakelijk

GORINCHEM Van der Brugge Makelaardij start op 9 december met de verkoop van nieuwbouwwoningen in de binnenstad.

door Victorien Weber

Er gaat weer gebouwd worden in de binnenstad van Gorinchem en dat mag uniek genoemd worden. Helden van Gorkum zoals het nieuwbouwproject heet, ligt aan de Bagijnenwalstraat en de Lindeboom. Het is rustig gelegen, u kunt direct de vestingwal oplopen en tegelijkertijd zit u vlak bij winkels, terrassen en eetgelegenheden. In het tweede kwartaal 2020 zal worden begonnen met de bouw van 26 duurzame woningen, waarvan 13 herenhuizen en 13 eengezinswoningen, inclusief parkeerplaats. Van der Brugge Makelaardij, dé nieuwbouwmakelaar in Gorinchem, zal de verkoop van de woningen voor zijn rekening nemen.

De start van de verkoop is op 9 december in de Hipper & Kolfbaan aan de Torenstraat 1A te Gorinchem waar u van 17.00 tot 19.00 uur van harte welkom wordt geheten door Van der Brugge Makelaardij. Daar zullen brochures en prijslijsten aanwezig zijn en kunt u zich inschrijven voor de woning naar uw keuze. Mocht u interesse hebben in een van de nieuwbouwwoningen van het project Helden van Gorkum, dan kunt u terecht op de site www.HeldenvanGorkum.nl. Op deze site vindt u tevens meer informatie over dit bijzondere nieuwbouwproject.

Van der Brugge Makelaardij is op dit moment ook bezig met de realisatie van 14 moderne appartementen aan de Vismarkt in Gorinchem. De appartementen in het stadshart worden aangeboden vanaf €129.950,-- vrij op naam. De prijs van een appartement is exclusief parkeerplek; deze dient apart te worden gekocht. Het oude Kantongerecht aan de Vismarkt wordt verbouwd tot 14 appartementen voor zowel starters als senioren. De start van de verkoop zal in december 2019/januari 2020 plaatsvinden. Geïnteresseerd? Schrijf u dan in via info@vanderbrugge.nl

Wilt u liever buiten het centrum gaan wonen? Daarvoor kunt u ook bij Van der Brugge Makelaardij terecht. In Hoog Dalem is De Eilanden fase 3.1 gestart en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Er worden 49 duurzame, energiezuinige eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen gebouwd. De nieuwe wijk Hoog Dalem ligt mooi in het groen, aan de rand van het rustige buitengebied ten zuidoosten van Gorinchem en toch dichtbij supermarkten en leuke winkels. Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met Van der Brugge Makelaardij op telefoonnummer 0183 635011.

Ook voor informatie over de verkoop van uw eigen woning of over uw hypotheek kunt u terecht bij Van der Brugge Makelaardij. Op www.dehypotheekweter.com kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor hypotheekadvies, of u kunt bellen naar 0183 632930.

Voor informatie over bovenstaande projecten en voor overige informatie en vragen kunt u contact opnemen met Stefan Schreuder, op nummer 06 27045804 of via de mail, stefan@vanderbrugge.nl. En natuurlijk kunt u terecht op de website: www.vanderbrugge.nl

advertentie
advertentie