Elbert van den Doel van de PLUS supermarkt in winkelcentrum Nieuw Dalem.
Elbert van den Doel van de PLUS supermarkt in winkelcentrum Nieuw Dalem. Neeltje van Triest
ADVERTORIAL

Plus Elbert van den Doel weet wat smaakt

10 december 2019 om 09:36 Zakelijk

GORINCHEM Plus Elbert van den Doel is twee jaar gevestigd in Gorinchem en heeft inmiddels naam gemaakt. En om geheel in stijl met de klanten het tweejarig bestaan te vieren, kan iedereen op donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 december de lekkerste appeltaart van Nederland voor twee euro mee naar huis nemen. Een koopje die de gezelligste maand van het jaar nog gezelliger maakt.

door Neeltje van Triest

Eigenaar Elbert van den Doel loopt iedere dag met veel plezier in zijn winkel rond. Als vijftienjarige scholier is hij begonnen met vakken vullen. Hij maakte kennis met het werken in een supermarkt en besloot toen al dat hij op een dag zijn eigen winkel zou openen. Toen hij de kans kreeg om bij de Plus een interne opleiding te volgen om daarmee een eigen winkel te starten, greep hij die met beide handen aan. Door de tijd heen werkte hij bij diverse andere supermarkten en deed daar veel ervaring op. Totdat hij twee jaar geleden de kans kreeg om in de Gorinchemse wijk Laag Dalem tegen Spijk en Vuren aan een eigen winkel te starten. Hij maakte zijn droom waar en geniet iedere dag weer.

Elbert: ,,Deze winkel past bij mij, omdat ik in Gorinchem en Spijk heb gewoond en mezelf direct thuis voelde. Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin. Bij eerdere gerenommeerde Plus supermarkten waar ik gewerkt heb, heb ik ervaren hoe goed het werkt om de klant positief te benaderen. En hoe je jezelf bewust moet zijn van je omgeving, de regio en de streek. We zijn bijvoorbeeld hoofdsponsor van voetbalvereniging GJS. Ook als er lokale activiteiten zijn doen we altijd mee. We hebben het Gorinchemse Monopoly geïntroduceerd en delen voetbalplaatjes uit. Iedere keer is het wat anders.''

Geheel in die lijn heeft Plus Elbert van den Doel de eigen lijn 'Streekmeesters' in de schappen staan. Stuk voor stuk regionale producten die op 25 schappen een eigen podium krijgen. Met de vier merkwaarden 'Aandacht', 'Kwaliteit', 'Lokaal' en 'Verantwoord' onderscheidt Plus Elbert van den Doel zich in supermarktland.

Elbert: ,,We hebben zelfs een magazine met al die producten in de markt gezet. Hier stond bijvoorbeeld kaas van de lokale kaasboerderij in, maar ook regionaal geteelde appelsap en ander lekkers. Na de uitgave is daar een aardappelteler uit Vuren aan toe gevoegd. Die verdient ook een plaats bij de Streekmeesters. Wij dragen in de regio zo ons steentje aan de lokale economie.''

Naast de regionale producten en de 'lekkerste appeltaart van Nederland' is bij Plus Elbert van den Doel onder andere een uitgebreid vers assortiment, ambachtelijk gebakken brood en een bijzondere selectie wijnen aanwezig. Het ruime aanbod Plus huismerken doet het altijd goed en er zijn daarnaast volop 'gewone' merknamen in de winkel te vinden. Alles is met de grootste zorg samengesteld en van uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs.

Plus Elbert van den Doel, dr. H.B. Wiardi Beckmanplein 37, Gorinchem. Telefoon 0183-622361 of www.plus.nl.

advertentie
advertentie