Wiebox makelaars heeft de best bekeken raampresentaties onder makelaars.
Wiebox makelaars heeft de best bekeken raampresentaties onder makelaars. Wiebox Makelaars
ADVERTORIAL

Huis verkopen? Wiebox makelaars is er voor u

21 april 2020 om 09:54 Zakelijk

GORINCHEM Persoonlijk, gedreven, transparant, laagdrempelig en succesvol. Dat zijn Theo Boxelaar en Charlotte de Wied van Wiebox makelaars, gevestigd aan de Langendijk 93: ,,De mooiste makelaarslocatie van Gorinchem mét de best bekeken raampresentatie in de regio."

door Tim Hartman

,,Wij zijn er voor de klant en doen wat de klant wil." Dat maakt Wiebox makelaars zo goed volgens Theo en Charlotte. Niet voor niets scoort Wiebox makelaars gemiddeld een 9.4 volgens beoordelingen van tientallen tevreden klanten. ,,Wij doen het samen en brengen koper en verkoper bij elkaar."

Wiebox makelaars bestaat vier jaar en inmiddels werden al talloze mensen uit Gorinchem en omstreken geholpen bij het kopen en/of verkopen van hun huis. ,,We voelen dat Gorinchem en omgeving, een straal van zo'n vijftien kilometer, ons heeft omarmd. Van Gorinchem tot Andel en van Hardinxveld-Giessendam tot Hellouw: mensen zijn vol lof over ons. Óók mensen die niet bij ons kopen of verkopen. Dat zegt veel."

Waarom de mensen met Wiebox makelaars weglopen? ,,Wij zijn heel tevreden, de onderhandeling met Wiebox makelaars was goed. We hebben een huis via hen bezichtigd, dat uiteindelijk niet onze smaak was. Na een aantal gesprekken hebben wij een andere woning bezichtigd. Deze woning hebben wij ook van Wiebox makelaars gekocht. De communicatie met de makelaars was goed: ze waren altijd makkelijk bereikbaar en reageerden ook snel", zo luidt een van de vele positieve klantbeoordelingen. ,,Luisteren naar de klant", daar gaat het volgens Theo en Charlotte om. Die klanten vormen bij Wiebox makelaars bovendien een zeer gevarieerd publiek. ,,Of je nu je eerste huis koopt of een huis van miljoenen verkoopt: bij ons is iedereen gelijk. Moeilijke opdrachten? Wij schuwen ze niet en bieden iedereen onze dienstverlening aan van A tot Z."

LOCATIE Maar de formule voor het succes van Wiebox makelaars is niet alleen de dynamiek en de persoonlijke benadering. Ook de prachtige locatie aan de Langendijk bij de haven is een onderdeel van het succes: ,,Wilt u uw huis verkopen en zichtbaar maken? Elke dag komen er honderden mensen bij ons voorbij, waarvan er talloze even stoppen om ons woningaanbod te bekijken. Niet alleen wij, ook onze ramen verkopen uw woning."

En ook online zorgt Wiebox makelaars voor een bijzonder hoog bereik: ,,We presenteren uw woning niet alleen op Funda, maar op liefst 14 verschillende websites, zoals Marktplaats en Huislijn. Volgens Funda worden onze woningen 73 procent beter bekeken dan andere woningen in dezelfde wijk. Ongekend. Wij trekken de meeste kijkers per woning in de regio. En ook op Twitter, Facebook, Instagram én Youtube zijn wij actief."

Benieuwd naar Wiebox makelaars? Op www.wiebox.nl vindt u meer informatie over dit dynamische makelaarskantoor. U kunt ook bellen naar 0183763824 voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning.

advertentie
advertentie