Afbeelding
ArkelWonen

ArkelWonen / ArkelSol viert 50-jarig jubileum

7 mei 2020 om 15:42 Zakelijk

ARKEL Meer dan een halve eeuw geleden zetten Cees en Betsy de Pijper in Piershil hun eerste stappen als ondernemers. Dit gebeurde vanuit een kleine winkel en met een koffer vol handelswaar, waarmee Cees regelmatig langs zijn klanten fietste. Op 1 Mei 1970 nam het echtpaar de zaak van Piet de Joode aan het Raadhuisplein in Arkel over. De winkel groeide uit tot een begrip in de regio. In de volksmond sprak men al snel over ‘De Pijper op Arkel’, het adres voor o.a. meubelen en vloerbedekking.

In 1999 nam de volgende generatie het Arkelse familiebedrijf over. Zoon Arnold en zijn vrouw Jannie kozen voor een nieuwe koers. Een andere aanpak, die zeker in het begin door generatieverschillen, voor discussie zorgde. Overtuigd van hun visie en gesteund door een team van vakmensen, bouwden Arnold en Jannie aan het huidige succes. Als interieurstylisten en sfeerscheppers adviseren zij klanten bij de inrichting van hun huis of bedrijf. Een oriënterend gesprek is altijd gratis. Voor het vervolgadvies biedt ArkelWonen verschillende adviespakketten aan. Deze worden bij uitvoering van het interieurplan evenredig in mindering gebracht. Uiteraard staat ArkelWonen ook klaar voor de klant die binnenloopt om gewoon één product van goede kwaliteit uit te zoeken.

Arnold en Jannie zijn dankbaar voor wat ze hebben bereikt en vinden hun vak nog steeds ‘ontzettend leuk’. Voorlopig zien zij dus geen reden om te stoppen, met het werk waar zij hun passie volledig in kwijt kunnen. Hoewel Zonna en Nino, de kinderen van het echtpaar, een ondernemersmentaliteit hebben meegekregen zijn zij niet gestimuleerd om het bedrijf in de verre toekomst voort te zetten, maar hun eigen hart te volgen.

Om het jubileumjaar een speciaal tintje te geven, trakteert ArkelWonen / ArkelSol in de komende maanden op een aantal feestelijke acties. Deze acties worden op arkelwonen.nl en de verschillende social-mediakanalen bekendgemaakt.

ArkelWonen is gevestigd aan het Raadhuisplein 2-4b in Arkel. Geopend van woensdag t/m zaterdag en gratis parkeren voor de woonwinkel van 300M2.

advertentie
advertentie