Het al sinds 1957 gevestigde Strago Electro gaat voor nieuwbouw.
Het al sinds 1957 gevestigde Strago Electro gaat voor nieuwbouw. Strago Electro
ADVERTORIAL

Nieuwe mijlpaal Strago Electro

29 juli 2020 om 12:10 Zakelijk

GORINCHEM Het al sinds 1957 gevestigde Strago Electro gaat voor nieuwbouw. Een must volgens Wil Gremmen de DGA van Strago. De wens van nieuwbouw bestond al zo’n 10 jaar geleden, maar diverse projecten van Rijkswaterstaat stonden hierbij in de weg.

door Tim Hartman

Ten eerste het project Ruimte voor de rivier. Verwacht werd dat de rivieren in Nederland in de toekomst in toenemende mate extreem grote hoeveelheden water moesten afvoeren. De Avelingen zouden ze dan gebruiken als opslaggebied tijdens hoog water.

Ten tweede kwam de aanleg van de A27 en de nieuwe Merwedebrug in beeld. Bij deze plannen kwam de afrit van de A27 over het terrein van Strago te liggen.
Echter zijn deze obstakels nu van de baan en dat geeft Strago de ruimte voor nieuwbouw.

zij blijven op hun oude vertrouwde plek gevestigd. een prachtige zichtlocatie en goed centraal gelegen om vanuit hier de werkzaamheden landelijk uit te voeren. bij strago draait het om electro. Electro in de breedste zin van het woord. dat is wie zij zijn en wat zij doen. in de loop der tijd zijn zij uitgebreid en zijn er verschillende disciplines binnen de elektrotechniek ontplooid, te weten: scheepsinstallaties, sportveldverlichting, panelenbouw, machinebouw, utiliteit en zonne-energie. allemaal op zich staande disciplines die zich apart laten aansturen, echter doet de diversiteit van deze disciplines elkaar versterken. Strago streeft niet alleen naar de hoogst haalbare kwaliteit en service voor hun producten en diensten, maar ook denken zij probleemoplossend en behandelen zij elke klant met aandacht en respect. een stroom aan oplossingen aanbieden die boven de verwachtingen van hun klanten uitstijgt in termen van kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid is dan ook hun visie.

De hoogst haalbare kwaliteit komt ook terug in de nieuwbouw. Er is gekozen voor een duurzaam gas-loos gebouw, waarin gebruik gemaakt gaat worden van grondwarmte, zonne-energie, hoogwaardige, duurzame materialen en een gebouwbeheersysteem.

Naast hoogst haalbare kwaliteit vindt Strago het ook belangrijk dat er samengewerkt wordt met lokale bedrijven. De sloop van het oude gebouw is uitgevoerd door van Vliet sloopwerken uit Gorinchem. Voor de bouw is de opdracht verstrekt aan Staton Werkendam. Opdracht voor de W-installatie is verstrekt aan Stravers Meerkerk. De elektrotechnische installatie wordt uiteraard uitgevoerd door Strago zelf.

Strago is al jaren een familiebedrijf. Een leuke bijkomstigheid is dat de oud-directeur de heer Kuijpers samen zijn achterkleinkind Luca de eerste paal geslagen heeft voor de nieuwbouw.

Met het nieuwe pand hoopt Strago te laten zien dat zij denken aan de toekomst. Het pand is uitermate geschikt voor verdere uitbreiding.

Als laatste geeft Wil Gremmen aan dat de jeugd onze toekomst is, en daarin wil investeren. ,,Door deze nieuwbouw hopen wij nieuwe medewerkers aan te trekken. En zeg nu zelf, in dit pand wil je werken”.

advertentie
advertentie