Travel Agent Saskia Ruiter
Travel Store
Concordiaweg 8
4206 BB Gorinchem
0183 – 62 00 00 
gorinchem@travelstore.nl
www.travelstore.nl
Travel Agent Saskia Ruiter Travel Store Concordiaweg 8 4206 BB Gorinchem 0183 – 62 00 00 gorinchem@travelstore.nl www.travelstore.nl Travel Store
SPECIALIST

Deze zomer pakken we de auto

29 juli 2020 om 12:15 Zakelijk

GORINCHEM Nederlanders zoeken het vakantiegeluk dichtbij huis en gaan met eigen auto op pad. Een groot voordeel van zo’n autovakantie is dat je kunt gaan en staan waar je wilt. Bovendien hoef je je niet aan de maximum van 20 kg bagage te houden. Hollandse kaas, hagelslag en je eigen hoofdkussen, alles kan mee in de achterbak. Er wordt deze zomer volop gekozen voor kleinschalige accommodaties waarbij je zelfvoorzienend bent, zoals een Eco Tiny House, stacaravan of een villa met privézwembad. Ook glamping is hot. Het woord zegt het al; glamorous kamperen. De luxe van een comfortabel bed en een regendouche, maar de charme van een tent op een gezellige camping. Wij kunnen dit last-minute nog voor je reserveren. Buiten de kleinschalige accommodaties zien we ook een trend in vakantiebestemmingen; De Nederlandse reiziger ontdekt bestemmingen op korte rijafstand. De volgende bestemmingen blinken eruit.

Belgische Ardennen In slechts 3 uurtjes rijden bevind je je midden in dit bosrijke gebied. Ideaal om in een bungalow een goed boek te lezen en te luisteren naar het kabbelende geluid van de riviertjes. Strijk ook neer op de gezellige terrassen in de stadjes Bouillon en Durbuy. Deze zijn mijn favoriet! Ben je liever actief bezig? De Ardennen staan bekend om avontuurlijke activiteiten voor het hele gezin.
Duitsland Steeds meer Nederlanders weten de Moezelstreek en de Eifel te vinden. De Moezel staat bekend om het romantische wijnlandschap, kneuterige huisjes en historische overblijfselen zoals de indrukwekkende burchten en kastelen. Nog zo’n fijne streek is de Eifel. Het is erg dichtbij maar het voelt zo anders dat je het idee hebt dat je ver weg bent. Je bevind je tussen de glooiende heuvels met mooie uitzichten. Echt fotogeniek!
Luxemburg Luxemburg behoort tot de lijst van “vergeten bestemmingen”, maar dit jaar wordt deze vakantiebestemming weer gezien. Dit land is uitgeroepen tot meest groene bestemming in Europa. Je kunt hier activiteiten doen zoals paardrijden, mountainbiken en kajakken. Het is een wandelparadijs en als je dan toch die wandelschoenen aantrekt, trotseer dan ook kasteel Vianden; Het pronkstuk van Luxemburg.

Advies en zekerheid Pak je toch liever het vliegtuig deze zomer? Wij hebben een zorgplicht over onze klanten dus je kunt altijd op ons rekenen. Mocht een situatie op bestemming er toe leiden, dan hebben we nauw contact en repatriëren wij onze klanten. We zijn aangesloten bij ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds.

Natuurlijk hebben wij nog veel meer leuke ideeën en unieke adresjes op korte rijafstand. Neem hiervoor gerust contact met ons op. We kunnen ook bij je thuis langs komen voor persoonlijk advies wanneer het jou uitkomt.

Travel Agent Saskia Ruiter

advertentie
advertentie