Vanaf 15 september kunnen auto’s worden voorzien van een complete wellnes behandeling bij The Carwash Gorinchem.
Vanaf 15 september kunnen auto’s worden voorzien van een complete wellnes behandeling bij The Carwash Gorinchem. Mandy van Diën
Advertorial

VIP-behandeling bij The Carwash Gorinchem

11 september 2020 om 09:46 Zakelijk

GORINCHEM The Carwash Gorinchem heropent 15 september haar deuren. Auto’s kunnen dan worden voorzien van een complete wellness behandeling. De autowasstraat is sinds half juli gesloten vanwege een grote verbouwing. Het resultaat is een volledig nieuwe kettingwasstraat welke is voorzien van de nieuwste technieken, energiezuinig en geluidsstil.

Vorig jaar is de wasstraat naast het Tinq tankstation overgenomen door de huidige eigenaar. De wasstraat is een unicum in de stad, gezien het de enige kettingwasstraat is waar de auto via een lopende band door de 26 meter lange hal wordt gevoerd om er aan de andere kant glanzend schoon uit te komen. Peter en zijn team merkte dat er behoefte was aan meer. Hogere kwaliteit, persoonlijke service en een goede voorwasmethode. Een plaats waar het een feestje is om je auto te wassen, voor zowel de klant als de werknemers.

TECHNISCHE SNUFJES De belasting van het milieu minimaliseren en het woongenot verhogen voor omwonende was een belangrijk punt bij de verbouwing. Omwonenden hebben in het verleden overlast ervaren vanuit de wasstraat vanwege het droogstation dat veel geluid produceerde. De nieuwe carwash is voorzien van de nieuwste technische snufjes, zoals een frequentie gestuurd, geluidsarm droogstation. Een andere maatregel is de nadroog installatie. De katoenen lappen fungeren tevens als een geluidswerend gordijn. Om het milieu zoveel mogelijk te sparen, voorziet The Carwash Gorinchem ook in haar eigen waterbehoefte. Het afvalwater dat ontstaat wordt opgevangen in een put. Hier worden de afvalstoffen gescheiden van het water. Het water wordt gerecycled in een zuiveringsinstallatie en is daarna weer klaar voor gebruik.

CAPACITEIT De carwash heeft een capaciteit van 50 auto’s per uur. Na een uitgebreide voor-handwas, wordt de auto langs verschillende stations gevoerd. Als de auto door een gordijn van schuim is gereden, bewegen de borstels heen en weer om hardnekkig vuil zo goed mogelijk los te weken. De wielen en dorpels worden meegenomen evenals de bodem. De lava polish wordt goed verdeeld en ingewreven door speciale borstels. Kraanwater bevat veel stoffen zoals kalk. Het osmose water dat wordt gebruikt in de wasstraat, laat de auto vlekkeloos opdrogen. Het borstelsysteem is ontwikkeld in samenwerking met de lakindustrie. Hiermee worden krasvrije wassingen gerealiseerd. Op het buitenterrein naast de wasstraat komt het interieur van de auto aan bod. Maak na het stofzuigen gebruik van de verstuiver die onaangename geurtjes uit de auto vervangt door een nieuwe geur. Breng ook de banden op spanning en de auto is van binnen en buiten als nieuw. Laat je dit liever doen? Wacht dan tijdens de VIP-behandeling in de wachtruimte of neem de gratis leenfiets.

The Carwash Gorinchem biedt tevens opties voor garages en bedrijven. Volvo Vos maakt al gebruik van de hoogwaardige behandeling die de carwash Gorinchem biedt. De behandelingen variëren tussen de €8 en €17. Kom je vaker? Dan is de “waspas” zeker de moeite waard. Hierbij geniet je van voordelige tarieven, acties en kortingen.

Om iedereen kennis te laten maken met de nieuwe wasstraat, profiteer je vanaf 15 september een maand lang van een mooie openingsactie. Voor slechts €6,- doorloopt je auto “Het Beste” programma ter waarde van €17,-. Op de hoogte blijven van de programma’s en acties van The Carwash Gorinchem, kijk dan op thecarwashgorinchem.nl.

advertentie
advertentie