Leo van Velzen. (Foto: Privé)
Leo van Velzen. (Foto: Privé) Privé
advertorial

Speeddaten op Regionale Taxatiedag

15 september 2020 om 08:01 Zakelijk

GORINCHEM Van der Brugge Makelaardij houdt op zaterdag 19 september een Regionale Taxatiedag in de regio Leerdam. Belangstellenden kunnen vrijblijvend speeddaten.

door Eline Lohman

Op zaterdag 19 september komt Van der Brugge Makelaardij de waarde van een deelnemende woning bepalen binnen de regio Leerdam. Dit doet zij met een vrijblijvende speeddate van 20 minuten in de woning. In de weken daarop ontvangt de bewoner een gratis waarderapport. Op deze zaterdag is ook de RegioBank Leerdam op afspraak geopend – bellen voor een vrijblijvende afspraak op een gewenst tijdstip is desondanks altijd mogelijk - om vrijblijvend te adviseren omtrent toekomstplannen. Denk hierbij onder meer aan hypotheken, verzekeringen, bankzaken en de zilvervloot spaarrekening.

Het is een laagdrempelige manier om de waarde van je woning te laten bepalen, vertelt Leo van Velzen van Van der Brugge Makelaardij. ,,De Regionale Taxatiedag is voor mensen in de regio Leerdam, dus plaatsen om Leerdam heen en een deel van het westen van de Betuwe. We gaan bij mensen thuis langs, om in 20 minuten tijd te kijken naar zaken als locatie, staat van de woning, het perceel en het woonoppervlak. Ook maken we foto’s als geheugensteuntje, om later op ons kantoor goed de waarde van de woning te kunnen bepalen. Alles is vrijblijvend; mensen hoeven niets te betalen voor de Regionale Taxatiedag. Fijn voor de bewoners en voor ons is het mooi dat we in een vroeg stadium in beeld zijn bij potentiële huizenverkopers.”

Het is de derde keer dat de dag gehouden wordt in de regio Leerdam. In Gorinchem werd ook al eens een Regionale Taxatiedag gehouden. Met succes, zegt Leo. ,,Er is altijd veel belangstelling voor deze activiteit. We hebben eens 60 aanmeldingen gehad. Toen konden we het in één dag niet aan, zoveel animo was er. Wat die belangstelling zegt? Dat mensen graag willen weten wat hun woning waard is. Als je verhuisplannen hebt, is het bepalen van de woningwaarde vaak de eerste stap. Uiteraard kunnen wij ook in vervolgstappen, zoals het oversluiten van een hypotheek of het regelen van een verzekering, mensen bijstaan.”

Aanmelden voor de Regionale Taxatiedag kan nog tot en met 17 september, via de website vanderbrugge.nl/taxatiedag of via Leo van Velzen, op telefoonnummer 06-27045805. Wees er snel bij, want er zijn al bijna 25 aanmeldingen voor de Regionale Taxatiedag op 19 september. Na aanmelding laat Van der Brugge Makelaardij weten op welk tijdstip een medewerker langskomt voor de taxatie. Zie voor meer informatie ook de achterpagina van deze krant.

advertentie
advertentie