Orestis Giovanis is sinds 1 september het nieuwe gezicht van Multivlaai.
Orestis Giovanis is sinds 1 september het nieuwe gezicht van Multivlaai. Alex Willemsen
Advertorial

Multivlaai heeft een nieuwe eigenaar

22 september 2020 om 14:23 Zakelijk

GORINCHEM Multivlaai Gorinchem heeft een nieuwe eigenaar. En dat is geen onbekende in de Gorcumse binnenstad. Orestis Giovanis is sinds 1 september het nieuwe gezicht in deze specialiteitenzaak aan de Kwekelstraat in Gorinchem. En dat is voor velen best verrassend, want menigeen kent hem als gastheer in Grieks restaurant Mykonos aan de Langendijk.

Een verrassende carrière switch? ,,Haha, ja en nee. Als bovenbuurman van de vorige eigenaar Gerard van Leeuwen, sprak ik vaak met hem. Toen hij in de loop van dit jaar aangaf te willen stoppen, was ik direct geïnteresseerd. Multivlaai is een zeer sterk kwaliteitsmerk, dat volop in beweging is en dat past wel goed bij mij", aldus een enthousiaste Orestis. ,,Bij Mykonos zal ik overigens ook nog gewoon aan het werk blijven, want dat is prima te combineren."

,,De eerste kleine veranderingen zijn al een feit", vertelt Orestis. ,,We zijn langer open en ik heb wat kleine aanpassingen in de winkel gedaan, maar de grote veranderingen zullen dit najaar gaan plaatsvinden. Dan worden de vloer en de wanden compleet vernieuwd. En omdat we over enkele maanden overstappen op bonbons van Leonidas, komt daarvoor een nieuw verkoopmeubel. We krijgen dan een assortiment van meer dan 50 soorten bonbons en andere chocolade van dit topmerk. Uiteraard horen daar ook tal van mooie geschenkverpakkingen bij."

,,Wat veel mensen nog niet weten, is dat Multivlaai Gorinchem inmiddels een assortiment heeft dat veel groter en breder is dan alleen vlaaien", zegt Orestis. ,,Je kunt bij ons 10-, 20 of zelfs 40-persoons slagroomtaarten bestellen, maar ook kleine taartjes, petitfours en vegan, gluten- en lactosevrije gebakjes. Ook kunnen we taarten met een foto of een bedrijfslogo erop leveren."

,,Ik wil in de toekomst het assortiment nog verder gaan uitbreiden met taartpunten en macarons, maar daarvoor zijn aanpassingen nodig in een nieuw koel- en vriesmeubel", aldus Orestis. ,,Dat moet nog ingepland worden. Als dat is gerealiseerd kan ik het “American Bakery” assortiment taartpunten gaan verkopen. Dan moet je onder andere denken aan red velvet-, chocolate-, cheese- en carrotcake en nog veel meer. Tegen die tijd zullen we ook het uitgebreide assortiment van Dutch Homemade Macarons gaan verkopen. Pure verwennerij."

Iets vieren met taart of vlaai van Multivlaai? Plaats dan voor 13.00 uur de bestelling, want dan hebben zij de favoriete taart of vlaai de volgende dag in huis. Liever voor het gemak kiezen van bezorgen aan huis of op de zaak? De bezorger bezorgt dagelijks tussen 9.00 en 11.00 uur en op zaterdag tussen 08.30 en 12.00 uur.

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen bij Multivlaai Gorinchem, dan zijn ze te volgen op Facebook en Instagram.

Multivlaai Gorinchem is open op maandag en dinsdag van 07.30-14.00 uur en van woensdag t/m zaterdag van 07.30-17.00 uur. Adresgegevens: Kwekelstraat 14, Gorinchem - 0183-633774 - www.multivlaai.nl

advertentie
advertentie