Zwagers Anthonie (links) en Maarten zijn samen Opslaglocaties.nl begonnen.
Zwagers Anthonie (links) en Maarten zijn samen Opslaglocaties.nl begonnen. Eline Lohman

Box huren bij Opslaglocatie.nl

17 november 2020 om 21:18 Zakelijk

GORINCHEM Bij Opslaglocatie.nl aan de Weide 34 in Gorinchem kunnen opslagruimtes vanaf 2 m2 worden gehuurd. Ideaal om er spullen op te slaan die anders thuis in de weg zouden liggen.


door Eline Lohman

In april 2019 zijn zwagers Maarten Post en Anthonie Benschop begonnen met hun bedrijf. Het idee was er al een tijdje: vier jaar geleden wilden de twee al een opslaglocatie beginnen, maar ze konden toen geen geschikte ruimte vinden. Nu wel, in de vorm van een bedrijfspand dat van een familielid is.

,,Het is heel hard gegaan”, vertellen Maarten en Anthonie over de nieuwe uitdaging die ze vorig jaar aangegaan zijn. ,,We merken dat er echt behoefte is aan externe opslagruimte. Mensen gaan steeds kleiner wonen en dan kunnen ze thuis minder spullen kwijt. Maar ze hebben wel tijd voor hobby’s en de vraag is hoe je dit kunt combineren met kleiner wonen. Ons antwoord: bij Opslaglocatie.nl.”

De eerst nog helemaal lege hal werd omgebouwd tot opslaglocatie met in totaal 154 boxen, variëren in grootte van 2 m2 tot en met 12 m2. Inmiddels is het grootste gedeelte verhuurd – voor het merendeel aan particulieren – maar zakelijke klanten weten het bedrijf ook te vinden. De kleine boxen worden verhuurd aan mensen die er seizoensartikelen opslaan als kerstdecoratie, wintersportartikelen, tuinmeubelen en winterbanden. En ga je verhuizen, dan kun je er dozen en andere spullen kwijt.

Maarten en Anthonie: ,,Ideaal, want je bent het thuis kwijt. Het is mooi om te zien dat mensen het concept van spullen opslaan in een box leren kennen. Dit concept is ideaal: je krijgt de sleutel en kunt vervolgens langsgaan wanneer je maar wilt. Je zit nergens aan vast, wij zijn flexibel en dat willen we graag zo houden. Opslagboxen huren is echt iets van de toekomst. Ook doordat je steeds meer webshops krijgt. Als je je voorraad niet thuis wilt opslaan, dan is het huren van een opslagruimte voor je webshop-artikelen handig.”

Over de toekomst gesproken: Maarten en Anthonie denken al aan uitbreiding. ,,Het zou mooi zijn als we een tweede vestiging van Opslaglocatie.nl kunnen openen, ergens in de regio. Net als in Gorinchem zouden we daar dan voor een 100 procent duurzaam concept gaan. We hebben namelijk een laag energieverbruik, er is geen afvalstroom, er is geen gasverbruik en het pand is volgens de laatste normen geïsoleerd. Het is dus ook nog eens een zeer duurzaam concept.” De kleinste opslag, xs, is al beschikbaar voor een bedrag van 39.95 euro per maand.

Er is nu een tijdelijke actie bij Opslaglocatie.nl: wie deze xs box huurt, krijgt de tweede maand cadeau, tot 1 januari 2021. Kijk voor meer informatie zoals de verschillende maten boxen - er is keuze uit zes afmetingen - op de website opslaglocatie.nl. Telefonisch is het bedrijf bereikbaar op 085-0777400, maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

advertentie
advertentie