Het team van Proeverz is overal in en rond de stad te vinden.
Het team van Proeverz is overal in en rond de stad te vinden. Proeverz

Proeverz blijft nummer één

8 december 2020 om 16:44 Zakelijk

GORINCHEM Het jaar 2019 kon voor het team van Proeverz niet meer stuk. De lunchroom gooide hogen ogen met het ‘Lekkerste broodje van Gorinchem’, de titel ‘De beste lunchroom van Zuid-Holland’ en als klap op de vuurpijl de titel ‘De beste lunchroom van Nederland’. Hiermee was de basis gelegd voor een flitsend 2020, maar dat liep anders. Toch is het team niet bij de pakken neer gaan zitten en hebben de afgelopen periode weer de titel ‘De beste lunchroom van Zuid-Holland’ weten te prolongeren.

Eigenaren Wim en Thera zijn trots, maar slaken tegelijkertijd wel een diepe zucht. Ze kijken even naar het complete jaar 2020, waarin tijdens de eerste corona-periode de lunchroom gesloten was. En in deze tijd hebben ze hun lunchroom veranderd in een afhaal en bezorg-lunchroom met een complete bestelsite.

Wim van Willigen: ,,”Wij waren begin dit jaar vast van plan om eens goed gas te gaan geven. We wilden al die mooie titels waarmaken en vasthouden. Toch hebben we op het laatst pas extra het pedaal ingetrapt om de titel van beste lunchroom te kunnen prolongeren. We hadden het eerlijk gezegd al druk genoeg met onze eigen exploitatie. Daarom was het voor ons allemaal toch weer een echte verrassing dat we uitgeroepen werden tot de beste lunchroom van Zuid-Holland. Als je bedenkt dat daar ook steden als Den Haag, Rotterdam, Dordrecht en Leiden onder vallen, zijn we er best trots op. Dit hebben wij mede te danken aan de inzet van ons hele team wat altijd voor ons klaarstaat. Zonder hun hadden we dit nooit kunnen bereiken”

Wim: ,,Het is natuurlijk altijd een goede opsteker. We gaan nu door om de mogelijkheden die er wel zijn helemaal te benutten. Onze haal- en bezorgservice wordt steeds bekender en met de feestdagen in zicht hoop ik dat we het lekker druk krijgen. Momenteel werken nog zeven mensen fulltime in de zaak. We draaien een klein deel van de reguliere omzet, maar het is niet anders. Op de site van Proeverz hebben we een bestelgedeelte ingericht, waar al onze producten op te vinden zijn. Hierop kan men bestellen/afrekenen, en deze later zelf ophalen of laten thuisbezorgen. En dat niet alleen in Gorinchem, maar ook de regio. Wij zien dit als een extra service die we graag verlenen.

In aanloop naar de feestdagen heeft Proeverz ook een aantal speciale Kerstproducten op de site geplaatst. Salades, ijstaarten High tea boxen, borrelboxen, en zelfs carpaccio als voorgerecht. Wim: ,,We willen de titel ‘Beste lunchroom van Zuid-Holland’ graag waarmaken en gaan er op dit moment voor om onze service voor de volle honderd procent bekend te maken. Ook thuis kan men genieten van onze producten, daar zetten we nu volop op in.’’

Tot slot willen we iedereen nogmaals bedanken die op ons hebben gestemd. We mogen maar blij zijn met de vele trouwe aanhangers die ons allemaal bijstaan in deze voor ons moeilijke periode.

a[ Proeverz, Piazza Center 51, Gorinchem of www.proeverz.nl.

advertentie
advertentie