Freubelrijk
Freubelrijk Freubelrijk

Speelgoed? Freubelrijk Gorinchem is er weer!

4 mei 2021 om 13:57 Zakelijk

GORINCHEM De deuren van Freubelrijk staan weer wagenwijd open aan de Langendijk. Ouders en kinderen zijn van harte welkom om het leukste speelgoed voor binnen en buiten te scoren.

Freubelrijk had het prachtige nieuwe pand aan de Langendijk 12 pas drie weken in gebruik toen de deuren helaas weer moesten sluiten. Maar nu staat Annemarie Bonefaas weer voor iedereen klaar. ,,We zijn zo ontzettend blij dat we weer open zijn. En we zijn ook dankbaar dat onze trouwe klanten ons gewoon weer weten te vinden. Iedereen is weer van harte welkom en natuurlijk ook de mensen die nog niet in ons nieuwe en grotere winkel zijn geweest. Onze schappen staan weer helemaal vol met speelgoed voor zowel de allerkleinsten als de wat grote kinderen”, zegt Annemarie verheugd.

,,Het begint weer prachtig weer te worden en we hebben dan ook heel veel nieuw buitenspeelgoed. Bijvoorbeeld de Micro Step, een soort skateboard dat wel tegen een stootje kan. We hebben sowieso allerlei verschillende steps voor kinderen tot en met twaalf jaar. Voor oudere kinderen, die echte waaghalzen zijn, hebben we ook stuntsteps. Voor jongere kinderen hebben we juist weer de driewieler van Trybike, welke enorm goed is voor de balans van het kind. Zodra het kindje wat ouder is, kan er bovendien een tweewieler van gemaakt worden”, zo vertelt Annemarie.

,,En met het speelgoed van Terra Kids, zoals verrekijkers, vergrootglazen en telescopen, hebben we ook volop buitenspeelgoed waarmee kinderen lekker de natuur kunnen ontdekken. Dat is hartstikke leuk in deze tijd van het jaar. Het is tijd om lekker naar buiten te gaan. Bijvoorbeeld met onze springtouwen en katapultjes.”

Mocht het een dagje even geen lekker weer zijn? Dan biedt Freubelrijk natuurlijk ook een grote keuze aan knutselspullen, badspeelgoed en kinderkleertjes van bijvoorbeeld Koeka, waar een compleet nieuwe collectie van binnen is. ,,En wat heel leuk is: om te vieren dat we weer open zijn, verkopen we aankomende donderdag (6 mei) van 10.00 tot 17.00 uur kinderkleding van POMPdeLUX in de winkel voor zowel jongens als meisjes. Daarbij zijn alle accessoires van Souza for Kids te koop met tien procent korting.”

Van plan om langs te komen? Neem gerust de kinderen mee, zo geeft Annemarie een tip. ,,We hebben in de winkel heel gaaf speelgoed waarmee gewoon gespeeld mag worden en waarmee de kinderen zich lange tijd kunnen vermaken. Zo hebben we een heel gave knikkerbaan in de winkel staan. In de tussentijd geven wij ouders nog altijd het advies dat ze van ons gewend zijn. We gaan weer vol enthousiasme aan de slag met de service die we altijd hebben geboden.”

advertentie
advertentie