Kristel de Bie: ,,Als klant altijd je eigen unieke tas die verder niemand heeft. Hoe gaaf is dat?”
Kristel de Bie: ,,Als klant altijd je eigen unieke tas die verder niemand heeft. Hoe gaaf is dat?” Sören van Rooij

Treasure Label: ‘Van elke tas is er echt maar één’

Zakelijk

[GORINCHEM] Sinds een maand is de Gorinchemse binnenstad een nieuw concept rijker. Eigenaresse Kristel de Bie opende toen de deuren van haar kleurrijke Treasure Label op de Langendijk 62. Een showroom vol met schitterende tassen. Stuk voor stuk uniek en ook nog eens fairtrade.

door Sören van Rooij

,,Deze dierenprint tassen bied ik nu 3 jaar aan in mijn webshop, maar ik merkte dat er ook behoefte is om de tassen in het echt te kunnen zien en voelen. Daarnaast werkte ik altijd vanuit huis en werd het nu tijd voor een kantoorruimte. Na een korte zoektocht kwam ik het mooie pand tegen op de Langendijk.”

UNIEK: ,,Het bijzondere aan onze tassen is dat elke tas uniek is, omdat deze gemaakt worden van leer-leftovers. Kleine stukjes leer die door grote fabrieken worden weggegooid, krijgen op deze manier dus een nieuw leven. Zo is er van elke tas maar één en heb je als klant altijd je eigen unieke tas die verder niemand heeft. Hoe gaaf is dat?”

FAIRTRADE: ,,Ik werk nu samen met een atelier in India dat samenwerkt met tientallen onafhankelijke ambachtslieden. Dat zijn allemaal volwassenen die, onder goede omstandigheden, voornamelijk vanuit huis, met veel passie en liefde werken aan elke tas. Ik ben super blij en dankbaar dat ik al mijn passies nu kan samenvoegen én hiermee ook nog eens kan bijdragen aan een betere toekomst. Mijn missie is dan ook om zoveel mogelijk dierenprint tassen te verkopen, zodat ik hier niet alleen heel veel Nederlandse en Belgische vrouwen blij mee kan maken, maar ook de makers uit India! Door het (ver)kopen van deze fairtrade tassen kunnen we samen bijdragen aan een betere toekomst in gebieden waar dit hard nodig is.”

SHOPPING NIGHT: Op de locatie op de Langendijk werkt Kristel aan de webshop, maar kun je de tassen ook op afspraak komen shoppen. Of loop gewoon eens spontaan binnen als je haar ziet werken (vaak op maandagochtend, dinsdag en donderdag). Daarnaast wordt er elke maand een speciale Shopping Night georganiseerd. De eerste is donderdagavond 29 september. Je kunt dan onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwste collectie shoppen. Aanmelden kan nog via de webshop www.treasurelabel.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie