Na afloop was er een gezellige prijsuitreiking in het clubhuis
Na afloop was er een gezellige prijsuitreiking in het clubhuis Riviera Fotograaf

Lingewaelsche Mutters Open groot succes

26 september 2022 om 19:46 Zakelijk

VIANEN Zaterdag 24 september traden in de stromende regen meer dan 100 golfers aan voor de jaarlijkse Lingewaelsche Mutters Open wedstrijd op de mooie uitdagende 18-holes polder linksbaan ‘golfpark De Kroonprins’ in Vianen.

Tegelijk werd er ook een 18-holes wedstrijd gespeeld op de uiterst uitdagende Par-3 baan. De Par 3 baan heeft 9 spannende holes met een lengte variërend van 78 tot 150 meter, diverse waterpartijen, uitdagende greens en een kwaliteit die je normaal alleen tegenkomt op de beste 18 holes banen in Nederland. 

Alle gasten werden ontvangen met koffie en lekkernijen. Door de gulle bijdragen van alle sponsoren werden de deelnemers verrast met een goed gevulde goodiebag en versnaperingen in de baan, waarbij de foodtruck Holy Krab een culinair hoogtepunt was.

De wedstrijd (individueel Stableford) startte met shotgun, waardoor alle spelers tegelijk vertrokken. Gedurende 5 uur konden de spelers onder helaas slechte weersomstandigheden toch volop genieten van de in topconditie verkerende baan. De hole-in-one op hole 15 werd helaas niet geslagen, waardoor de door De Waal autogroep beschikbaar gestelde VW Golf weer terug kon rijden naar de garage.

Geen van de spelers wist Primera hole-in-one op hole 4 te slaan.

Ook op de Par-3 baan werd de hole-in-one op hole 7 helaas niet geslagen, waardoor de door de Dutch Golf Club Fitters beschikbaar gestelde Click Gear Trolley kan worden verkocht voor de ondersteuning van de Stichting Handicart.

De doelstelling om er een gezellig en sportief evenement van te maken werd ruimschoots gehaald. Ruim 1/3 van de deelnemers was geen lid van De Lingewaelsche en kwam van buitenaf. Hierdoor ontstond een mooie kans om nieuwe golfvrienden te maken en mensen kennis te laten maken met de prachtige baan.

Bij terugkomst in het clubhuis werden de spelers getrakteerd op een koud drankje, oesters, haring en bittergarnituur. Terwijl de borrel in volle gang was, had de wedstrijdcommissie tijd om de scorekaarten te controleren.

Voor de drie beste spelers in 4 categorieën was er een prachtig gevulde prijzentafel met voor elke winnaar een, in het kader van ‘International Year of Glass 2022’ speciaal geblazen glasobject.

De door Mutters Makelaars beschikbaar gestelde bronzen wisseltrofee was voor de overall-winnaar van het toernooi. Deze eer viel ten deel aan Lenie den Toom.

Uitslagen wedstrijd:

Categorie A 

1e prijs: Jan Willem Versluis        

2e prijs: Melvin Hauwert

3e prijs: Coen Streefland

Categorie B 

1e prijs: Wouter van den Berg

2e prijs: Annemieke Graftdijk

3e prijs: Rob Druppers

Categorie C 

1e prijs: Lenie den Toom

2e prijs: Joost de Veld

3e prijs: Harriet Vaartjes

Par 3 baan 

1e prijs: Cornel Speksnijder

2e prijs: Arthur Tuyt

3e prijs: Peter van Dijk

Championscourse

 Neary:

Dames: Klazien Kleppe
Heren: Aad Schreuders

Longest drive:

Dames: Marieke van der Reijden
Heren: Jan willem Versluis

Par 3 baan

 Neary:

Dames: Monique Aarts
Heren: Tom Rijnen

Impressie van de golfdag binnenkort op www.lingewaelschemuttersopen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie