Het team van de DA-winkel in Nieuw Dalem
Het team van de DA-winkel in Nieuw Dalem Alex Willemsen

DA Gorinchem viert 10-jarig bestaan met jubileumacties

1 november 2022 om 14:36 Zakelijk

GORINCHEM Gijsbertje begon haar carrière als winkelmanager bij Etos en ontwikkelde na verloop van tijd plannen om ooit een eigen zaak te beginnen. Op het moment dat haar man Erik van werk wilde veranderen, werden deze plannen concreet en kochten ze na enige tijd samen hun eerste DA-winkel in Hilversum. Toen zich na enkele jaren de kans voordeed om een winkel in hun woonplaats Gorinchem over te nemen was de beslissing snel genomen. Inmiddels is dit alweer tien jaar geleden en dat is een mooi moment om het samen met de klanten te vieren. Dat gebeurt op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 november met scherpe acties en activiteiten.

GROTE CADEAU-AFDELING

Sinds Erik en Gijsbertje van Mil de DA-winkel in Nieuw Dalem runnen is er veel veranderd in de winkel en het concept van deze vestiging. Er is een prachtige schoonheidssalon gerealiseerd en de cadeau-afdeling breidt ook al jarenlang gestaag uit. ,,De vraag naar originele cadeaus groeit en wij hebben vaak bijzondere dingen in ons assortiment die je niet overal kunt kopen,” vertelt Gijsbertje. ,,Bovendien adviseren we ook graag en pakken het extra feestelijk in. We hebben een heel divers assortiment in alle prijsklassen en voor iedere gelegenheid, variërend van de luxe merken zoals chocolade van Coco & Sebas en verzorgingsproducten van Janzen tot speelgoed, duurzame producten van Story Products, sieraden en nog veel meer! Ook stellen we regelmatig een cadeaupakket samen met de klant. Dat is vaak nog origineler!”

AANDACHT VOOR DE KLANT

,,We merken dat veel klanten speciaal naar onze winkel komen omdat we alle tijd voor ze nemen,” zegt Erik. ,,We hebben ook ervaren personeel, met veel kennis van gezondheid, vitamines, geneesmiddelen, lichaamsverzorging en beautyproducten. Onze klanten worden altijd deskundig geholpen en daarom hebben we een grote trouwe klantenkring opgebouwd. Iets waar we enorm trots op zijn.”

SCHOONHEIDSSALON

De schoonheidssalon, die zich achterin de winkel bevindt is een oase van rust en als je hier binnenstapt ben je even in een andere wereld. Daar kun je even helemaal ontspannen.

De salon bestaat inmiddels vijf jaar en wordt gerund door Hetty van de Werken. Zij is gespecialiseerd in tal van beautybehandelingen en heeft ook veel kennis van huidtypen en behandelingen voor huidverbetering. In de salon wordt alleen gewerkt met natuurlijke producten van Comfort Zone, die ook in de winkel verkocht worden.

Omdat het in de salon steeds drukker wordt, komt Isabel het team versterken. Een afspraak plannen kan in de winkel of de salon, maar het is ook heel eenvoudig thuis te regelen via de website www.mijnda.nl.

VIEREN 10-JARIG BESTAAN

Op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 november wordt het 10-jarig bestaan gevierd met scherpe acties en leuke activiteiten. Hieronder zie je 6 scherpe acties, maar in de winkel vind je nog veel meer jubileumacties.

De winkel van DA Gorinchem is zeven dagen per week geopend en je kunt gratis voor de deur parkeren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie