Afbeelding
Thomas Olde Heuvelt
Column De Boekenkist

Thomas Olde Heuvelt signeert in Gorinchem

22 november 2022 om 14:32 Zakelijk

Wij kunnen u trots meedelen dat ter ere van het verschijnen van zijn nieuwste thriller, November, bestsellerauteur Thomas Olde Heuvelt op donderdag 24 november van 15.00 tot 16.00 uur bij ons te gast is. Tijdens zijn signeersessie is het mogelijk om hem persoonlijk te ontmoeten. Wie niet in de gelegenheid is, óf een speciaal decembercadeau met handtekening of zelfs een boodschap wil geven, kan een op voorhand een gesigneerd boek bestellen en aangeven wat Thomas erin mag zetten. Na de signeersessie ligt deze dan klaar.

Thomas Baudelet Olde Heuvelt is een succesvol Nederlands schrijver van thrillers, horror- en magisch realistische romans en korte fictie. Zijn succesvolste werk is HEX, dat in 2016 in de Bestseller 60 stond en in het buitenland is uitgegeven. Olde Heuvelt won in 2015 als eerste Nederlander de Amerikaanse Hugo Award voor zijn verhaal The Day the World Turned Upside Down, met het eerste winnende niet-Engelstalige boek. Daarnaast werd hij genomineerd voor de World Fantasy Award.

Olde Heuvelt won tweemaal de Paul Harland Prijs voor beste Nederlandstalige fantasyverhaal. Met horrorthriller HEX, over een vloek die het Nederlandse dorpje Beek Ubbergen in zijn greep houdt, volgde zijn succesvolste werk. Inmiddels is er een tv-serie in ontwikkeling met de Amerikaanse scenario-schrijver Gary Dauberman. In mei 2019 bracht hij de roman ‘Echo’ uit, die lang in de bestseller 60 stond en ook in Duitsland gepubliceerd werd. Vervolgens schreef hij in 2019 het Spannende Boeken Wekengeschenk, de griezelige novelle Dolores Dolly Poppedijn. In het voorjaar van 2021 kwam zijn roman Orakel uit en nu ligt zijn nieuwste boek November in de boekhandel.

Uw boekverkoper,

Dieter Ouwerkerk

www.boekhandeldeboekenkist.nl

Dit artikel wordt aangeboden i.s.m. De Boekenkist

Deel dit artikel via:
advertentie