,,We hebben beiden dezelfde visie als het gaat om het verkopen, aankopen of verhuren van onroerend goed”
,,We hebben beiden dezelfde visie als het gaat om het verkopen, aankopen of verhuren van onroerend goed” Alex Willemsen

Carlo Oostindie nieuw bij Waterpoort Makelaars

25 januari 2023 om 09:17 Zakelijk

GORINCHEM Bijna vijf jaar geleden startten Ramon Jens en Fatih Polatli Waterpoort Makelaars. Fatih stopte er in de loop van vorig jaar mee om wethouder te kunnen worden en vanaf 1 januari heeft Carlo Oostindie zijn plaats ingenomen als makelaar en mede-eigenaar van het bedrijf.

,,We hebben beiden dezelfde visie als het gaat om het verkopen, aankopen of verhuren van onroerend goed”, zegt Carlo. ,,We willen namelijk hét no-nonsense makelaarskantoor van Gorinchem en omstreken zijn, waar alles draait om het beste resultaat voor de klant. Onze dienstverlening is professioneel en persoonlijk, met een goede service en verder niet te veel poespas. Daardoor kunnen we een zeer scherpe verkoopcourtage en lage opstartkosten aan onze klanten berekenen. De courtage bedraagt slechts 1% en daarmee hebben we het laagste tarief in de regio!”

LAGE VERKOOPKOSTEN, DESKUNDIGE MAKELAARS

Zo’n laag verkooptarief gaat niet ten koste van de dienstverlening, want beide makelaars zijn zeer deskundig en hebben ongeveer 40 jaar ervaring op de Gorcumse woningmarkt. Bovendien is het kantoor aangesloten bij makelaarsvereniging VBO, die hoge eisen aan haar leden stelt. VBO verzorgt ook regelmatig bijscholingscursussen en heeft een unieke digitale tool voor haar leden ontwikkeld; Het Woondossier. Dat is een online databank met daarin alle informatie van de woning. Ook belangstellende kopers kunnen hier alle gewenste informatie over deze woning vinden, zoals bijvoorbeeld de zonnestand in de tuin in alle maanden van het jaar, maar ook de voorzieningen in de buurt en alle kadastrale gegevens.

AANKOOPMAKELAAR

Je kunt Waterpoort Makelaars ook inschakelen als aankoopmakelaar. De woningmarkt is altijd in beweging en dat maakt het voor kopers lastig om in te schatten wanneer je een goede aankoop doet. Zeker wanneer je ook nog eens verliefd geworden bent op het huis van je dromen. Waterpoort Makelaars kijkt heel rationeel naar de woning en verdiept zich ook in andere zaken die medebepalend zijn voor het woongenot. Als houvast gebruiken we daar Het Woondossier voor. Op deze manier combineren we gezond verstand met harde feiten en komen we tot een reële aankoopprijs en dat kan je veel geld besparen.

SAMENWERKING MET DE HYPOTHEKER

Waterpoort Makelaars werkt samen met De Hypotheker en dat is een voordeel voor onze klanten. Want als jij jouw droomwoning op het oog hebt, kun je vaak snel terecht voor een onafhankelijk hypotheekgesprek. Zo weet je als koper binnen no-time wat je kunt lenen en welke maandlasten je hebt.

Gratis waardebepaling

Heb je aan- of verkoopplannen en wil je eens kennismaken met Waterpoort Makelaars? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek of een gratis waardebepaling.

Waterpoort Makelaars, St. Jorisplein 25 Gorinchem, 0183-712 911. Kijk voor meer informatie op www.waterpoortmakelaars.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie