Afbeelding
Xander Uitgevers

Column De Boekenkist: Een gezellige, drukke maand

3 mei 2023 om 11:30 Zakelijk

De komende weken is er van alles te doen bij ons in de winkel. Er komen mooie boeken uit en verschillende schrijvers brengen een bezoek aan de winkel.
Te beginnen op zaterdag 13 mei met de komst van Erik van Tilborg en zijn boek ‘Dit was Gorinchem’. Verschijning 10 mei en uiteraard te reserveren bij ons. Erik van Tilborg is vanaf 13 uur in de winkel om dit mooie boek te signeren.
Een week later komt de prentenboekenschrijfster en illustratrice Loes Riphagen naar Gorinchem. Op 17 mei verschijnt haar nieuwe prentenboek Het Kabouterboek. Om dit te vieren is ze op zaterdag 20 mei tussen 13.30 en 14.30 in de winkel. Riphagen is vooral bekent van het prentenboek ‘Coco kan het’.
Op woensdag 7 juni geeft Ewa Maria Wagner een lezing over haar nieuwe roman Hotel Goldberg. Het leven van pianiste Marie kantelt als ze een erfenis ontvangt, waaronder een hotel.
Tijdens de lezing worden stukken van de Goldberg-variaties ten gehore gebracht. Kaarten kosten €5,- en zijn in de winkel te koop.

Uw boekverkoper,

Dieter Ouwerkerk

www.boekhandeldeboekenkist.nl

Mijn boekentips:

Atlas - Lucinda Riley en Harry Whittaker Het nieuwe deel in de Zeven Zussen-serie, de beste verkochte serie van de laatste jaren. Atlas verschijnt 11 mei.

Rechercheur de Klerck en een fataal compromis - P. Dieudonné
Het achtste deel over de Rotterdamse rechercheur de Klerck voor de liefhebbers van Baantjer. Dit deel speelt zich gedeeltelijk af in onze mooie vesting.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie