Bezoekers kunnen inchecken bij de stewardessen op het middenplein
Bezoekers kunnen inchecken bij de stewardessen op het middenplein Piazza Center

Moederdagevenement Piazza Center

8 mei 2023 om 14:18 Zakelijk

GORINCHEM De winkeliersvereniging van Piazza Center houdt zaterdag 13 mei een leuk moederdagevent. Van 11.00 tot 15.00 uur kunnen bezoekers inchecken bij de stewardessen op het middenplein. Wanneer ze inchecken ontvangen ze een beautypaspoort waarmee gratis gebruik kan worden gemaakt van beautydiensten.

Zo kunnen bezoekers zich laten opmaken door professionele visagisten met producten van Kruidvat en Etos. ook kan het haar worden gestyled door professionele haarstylisten van Ami Kappers en Team Kappers. Verder zijn er massagestoelen aanwezig en kunnen de nagels professioneel worden verzorgd door Ays’Nail Spot uit Gorinchem.

Bij aankoop van een product uit een van de beauty- of modewinkels in Piazza Center ontvangen klanten tevens een krabbel in het paspoort. Wanneer het beautypaspoort met minimaal één krabbel wordt ingeleverd bij de stewardessen maken bezoekers kans op een Piazza cadeaubon t.w.v. € 25,-.

Daarnaast kunnen alle mannen deze middag kans maken op taxfree shoppen (21%) korting. Een stewardess zal bezoekers verrassen door een gedeelte van de aankopen te bekostigen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie