Afbeelding
Steenjepsen, Pixabay

Column OCG: Ondernemen met een Glimlach - Kracht van positiviteit

24 juni 2023 om 13:12 Zakelijk

Het geheim van succesvolle ondernemers is vaak het vermogen om te ondernemen met een glimlach.

Een ondernemer met een glimlach straalt niet alleen vriendelijkheid uit, maar heeft ook een positieve instelling en een innerlijke drive die anderen inspireert. Het is deze glimlach die het verschil kan maken in het bedrijfsleven.

Een Glimlach:

- is besmettelijk. Een ondernemer met een oprechte glimlach heeft een positieve impact op het team en de klanten. Medewerkers voelen zich gemotiveerd en gewaardeerd. Dat bevordert de werksfeer en verhoogt de productiviteit. Klanten voelen zich welkom en gewaardeerd. Dat leidt tot positieve klantervaring en loyaliteit

- heeft de kracht om obstakels te overwinnen. Ondernemen is niet altijd gemakkelijk; er zijn uitdagingen en tegenslagen. Een ondernemer met een glimlach laat zich niet ontmoedigen. Ze bekijken problemen als kansen en gaan proactief op zoek naar oplossingen. Door een positieve instelling behouden ze het vertrouwen van hun team en klanten. Dat helpt om door moeilijke tijden heen te navigeren

- heeft de kracht om relaties op te bouwen en te versterken. Een ondernemer met een positieve houding straalt vertrouwen en professionaliteit uit. Ze creëren een omgeving waarin samenwerking, open communicatie en wederzijds respect gedijen. Dit resulteert in duurzame relaties met zowel klanten als partners: Essentieel voor langetermijnsucces.

- is meer dan uiterlijke schijn. Het begint van binnenuit. Als ondernemers moeten we ons bewust zijn van ons eigen welzijn en de balans tussen werk en privé. Gelukkige en gezonde ondernemers hebben de energie en veerkracht om hun bedrijf te leiden en anderen te inspireren.

Onthoud: een glimlach is niet alleen een teken van vriendelijkheid, het is ook een krachtig instrument voor succes.

VrijdagMIDDAG 30 juni om 15.00 uur zijn ondernemers gast bij Kemker ICT Groep. Kom je ook? Aanmelden via oc-g.nl.

Ondernemers Netwerk OC-G.nl
Ab Groothedde - Groothertog Ontwikkeling

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie