Zoek mee met Peppa!, een zoekboek van Peppa Big met hele mooie platen.
Zoek mee met Peppa!, een zoekboek van Peppa Big met hele mooie platen.

Column De Boekenkist: Het nieuwe schooljaar in zicht

2 augustus 2023 om 16:33 Zakelijk

Het nieuwe schooljaar komt er aan. Vanzelfsprekend bieden we altijd al de mooiste jeugdboeken, de leukste tijdschriften en van alles wat op vakantie van pas kan komen. Maar met een knipoog naar het aanstormende schooljaar hebben we ook volop rekenmachines, passers, pennen, agenda’s en nog veel meer in de winkel.

We genieten van iedere leerling die alle schoolbenodigdheden voor het nieuwe schooljaar zelf samenstelt en gerichte keuzes maakt. 

Ieder is uniek en dat komt ook tot uitdrukking in de aanschaf van schoolbenodigdheden.

Maar tot het schooljaar weer start, is een leuk jeugdboek geen overbodige luxe. Deze geven stuk voor stuk nog even de gelegenheid om tijdens rustige vakantiedagen nog even te verdwalen in een goed boek.

Uw boekverkoper,

Dieter Ouwerkerk, www.boekhandeldeboekenkist.nl

SELECTIE JEUGDBOEKEN

Zoek mee met Peppa!, een zoekboek van Peppa Big met hele mooie platen. Het staat vol met voorwerpen om te zoeken en vragen om te beantwoorden over de zoekplaten. Peuterboek.

De koning zonder spierballen van Levina van Teunenbroek. Een nieuw avontuur van de makers van De ridder zonder billen! Vanaf 4 jaar.

Joris en de geheimzinnige toverdrank van Roald Dahl. Een kleurrijk kinderboek van bestsellerauteur Roald Dahl, met prachtige tekeningen in kleur van bekroond illustrator Quentin Blake. Grappig en spannend. Vanaf 7 jaar.

Struikmeisje van Tineke Honingh. Een ontroerende jeugdroman over vastzitten in je eigen hoofd. Iedereen heeft wel een reden waarom hij doet zoals hij doet. Vanaf 10 jaar.

Politie niet betreden is de overkoepelende naam voor de megaspannende jeugdthrillers. Vanaf 13 jaar

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie