Een deel van de crew van Auto Roest met vanaf links Roy, Jayden, Richard, Astrid, Wim, Robin, Arjan, Sander, Wim, Hans en Oleg.
Een deel van de crew van Auto Roest met vanaf links Roy, Jayden, Richard, Astrid, Wim, Robin, Arjan, Sander, Wim, Hans en Oleg. Jan Noorlandt

Persoonlijk contact staat voorop bij Auto Roest Schelluinen

2 september 2023 om 11:49 Zakelijk

SCHELLUINEN Zeker wekelijks nog wordt Auto Roest door nieuwe bezoekers ontdekt. Het bedrijf bestaat al meer dan vijftig jaar, maar is nog niet zo lang gevestigd op zijn prachtige, huidige onderkomen: pal tegen de A15 en Gorinchem aan, aan de Parallelweg in Schelluinen. Hier presenteert het autobedrijf een indrukwekkend wagenpark en combineert het de allround dienstverlening van het grote autobedrijf met laagdrempelige gastvrijheid.

Het is een fraaie aanblik bij aankomst op het riante buitenterrein van Auto Roest. Hier heeft het meer dan tweehonderd tweedehands auto’s te koop staan, stuk voor stuk tot in de puntjes verzorgd. Voor elk budget is altijd iets moois te vinden in het grote en continu wisselende aanbod. Het occasionpark is imposant qua omvang en daarbij zoeken de specialisten van het bedrijf altijd naar auto’s die ‘iets’ unieks hebben; van een zeer lage kilometerstand tot een bijzondere uitvoering.

DIGITALE SHOWROOM

Alle auto’s worden op www.autoroest.nl uitgebreid geportretteerd, in de ‘digitale showroom’. Geïnteresseerden oriënteren zich vaak aan de hand van de gedetailleerde beschrijvingen en fotografie rondom, alvorens de auto waarop de keuze gevallen is ook fysiek te komen bekijken. Voor de zomervakantie laten veel mensen de auto standaard even nakijken: werkt de airco nog optimaal, zijn olie en koelvloeistof op het juiste peil? Inmiddels zitten we nog maar twee weken van de herfst vandaan en kun je weer andere vragen stellen bij de omstandigheden op de weg. Is de verlichting helemaal op orde bijvoorbeeld, of kan het bandenprofiel de glibberigheid weer aan als de bladeren vallen en het vaker regent?

FULL-SERVICE

Als full-service en universeel autobedrijf worden alle werkzaamheden voor klanten (zowel particulier als zakelijk) in eigen huis uitgevoerd. Het reguliere onderhouds- en reparatiewerk, maar ook voor banden, uitlijnen, aircoservice, het uitspoelen van de versnellingsbak en andere voorkomende werkzaamheden kun je in Schelluinen terecht. Die dienstverlening gaat tot schadeherstel aan toe; ook daarvoor heeft het bedrijf de expertise onder het eigen dak. 

Allround autoservice met een grote gastvrijheid

Auto Roest is aangesloten bij Bosch Car Service en is daardoor gegarandeerd van de best mogelijke ondersteuning en onderdelen. Ook ondernemingen met grote wagenparken en leaserijders kunnen terecht voor onderhoud aan de auto’s. De financiering van de aankoop van de auto is eveneens via Auto Roest te regelen. Daarvoor werkt het samen met De Autofinancier, een ervaren specialist in financieringen en verzekeringen in de automotive branche.

PERSOONLIJK CONTACT

Het bedrijf is enkele jaren geleden vanuit de Alblasserwaard naar de huidige locatie verhuisd: helemaal nieuw, groot en modern, maar toch sfeervol. De uitstraling van de dorpsgarage wordt er dan ook gekoesterd; voor de particuliere autorijder, maar ook voor de zakelijke klant die bij Auto Roest voor alle voorkomende werkzaamheden één adres en één aanspreekpunt heeft. Een groot, allround autobedrijf waar het persoonlijk contact voorop blijft staan.

Dit artikel wordt u aangeboden door Auto Roest.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie