Adventure Land is bedacht door Arjo van Houwelingen uit Gorinchem en Sander Hogervorst uit Dalem
Adventure Land is bedacht door Arjo van Houwelingen uit Gorinchem en Sander Hogervorst uit Dalem The Game Master

Column De Boekenkist: Het wordt spellentijd

5 september 2023 om 20:27 Zakelijk

De zomer ligt weer achter ons. De avonden zijn weer korter en kouder. De hoogste tijd om de spellenkast weer te openen. Gezellig met familie of vrienden aan de eettafel. Maar gaan we weer Monopoly, Catan of Keer op Keer spelen? Of is het tijd voor iets nieuws?

Bij ons in de winkel is er volop keuze uit bekende en minder bekende spellen. We hebben kleine kaartspellen, maar ook avondvullende bordspellen. En eind september komt daar een nieuw spel bij: Adventure Land.

Adventure Land is bedacht door Arjo van Houwelingen uit Gorinchem en Sander Hogervorst uit Dalem. Het is een enerverend bordspel voor 2-5 tycoons, die in een verhitte strijd raken om van een klein park, het meest aantrekkelijke Movie Park te maken. Interactief vermaak, mede door een uniek bied / veilingsysteem met een mooie balancerende werking en vele interessante dilemma’s voor de spelers.

Op vrijdag 29 september wordt het spel gelanceerd en op zaterdag 30 september is Arjo van Houwelingen bij ons in de winkel aanwezig om het spel uit te leggen. Er is zelfs gelegenheid om het zelf te spelen. Van Houwelingen is vanaf 13 uur in de winkel.

Naast spellen hebben we ook een mooi assortiment legpuzzels in de winkel. Onder andere Jan van Haasteren en Was Gij en Marius van Dokkum. De legpuzzel is weer helemaal hot. Puzzelen ontspant, zorgt voor een andere mindset én je hoeft er niet voor van huis. En voor wie uitgepuzzeld is, hebben we natuurlijk altijd nog een mooi boek voorhanden. Na een bezoek aan boekhandel De Boekenkist hoeft niemand zich meer te vervelen.

Uw boekverkoper,

Dieter Ouwerkerk, www.boekhandeldeboekenkist.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie