Afbeelding
Installatiebureau Kon

Column OCG: Ondernemen met een Duurzame Twist

15 september 2023 om 18:06 Zakelijk

In de wereld van ondernemerschap schitteren zij die de weg naar een duurzamere toekomst verlichten. Zij bewijzen dat zakelijk succes en planetaire verantwoordelijkheid hand in hand kunnen gaan. Deze visionairs brengen vernieuwing en inspiratie, ongeacht de branche. Hun verhaal bevat lessen die ook wij kunnen toepassen in onze bedrijven.

Deze ondernemers ademen duurzaamheid. Ze streven naar meer dan winst; hun missie omvat het ontwerpen van technische installaties die een minimale ecologische voetafdruk achterlaten. Energie-efficiëntie en afvalvermindering zijn sleutelwoorden, altijd met het oog op toekomstige generaties.

Een belangrijk ingrediënt van hun succes is hun vooruitziende blik. Ze doorbreken traditionele bedrijfsmodellen en worden pioniers in gasloze oplossingen en zonne-energie. Zo besparen ze niet alleen kosten, maar dragen ze bij aan een schonere omgeving.

Wat hen onderscheidt, is hun toewijding aan groei en verbetering. Ze investeren niet alleen in technische expertise, maar stimuleren ook persoonlijke ontwikkeling. Ze geloven in een team gedreven door motivatie en een gedeelde passie voor techniek. Dit vormt de kern van hun onderneming en drijft hen voort.

In een tijd waarin de wereld streeft naar minder energieverbruik, staan deze ondernemers vooraan. Zij begrijpen dat arbeidsmarktkrapte en bedrijfscertificeringen hand in hand gaan met duurzaam ondernemen. Ze tonen aan dat elke ondernemer, met visie en toewijding, kan bijdragen aan een groenere toekomst.


Laat je inspireren door de voorlopers van duurzaam ondernemerschap. Bewonder niet alleen hun technische innovaties, maar vooral ook de mindset die hen voortstuwt. Daag jezelf uit om ondernemerschap een duurzame draai te geven. Dat is niet alleen goed is voor je bedrijf, maar voor de hele planeet.

Ondernemers en (vertegenwoordigers van) organisaties zijn vrijdagmorgen 22 september vanaf 09.00 uur te gast bij Installatiebureau Kon: Vanaf 9.00 uur op vrijdag 22 september. Meld je aan via oc-g.nl.

Ondernemers Netwerk OC-G.nl
Ab Groothedde - Groothertog Ontwikkeling

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie