Afbeelding
Van der Valk Hotel Gorinchem

Kinderen van Giovanni van Bronkhorst foundation zijn Chef voor één dag bij Van der Valk Hotel Gorinchem

24 september 2023 om 20:18 Zakelijk

GORINCHEM Chef-kok Daniël van der Wal van het Van der Valk Hotel Gorinchem ontving woensdag 20 september maar liefst 32 kinderen van de Giovanni van Bronckhorst Foundation. Het bezoek maakt deel uit van het project ‘Aanvoerder van je eigen toekomst’ en begeleidt kinderen uit de groepen 7 en 8 in het realiseren van hun dromen.

Na een korte introductie zijn de kinderen vol enthousiasme en onder begeleiding van ons hospitalityteam aan de slag gegaan met het samenstellen van hun eigen 4 gangen-diner. Tafels werden mooi gedekt, ze creëerden hun eigen welkomstmocktails, bereidden de heerlijkste gerechten en kregen een uitgebreide rondleiding door het hotel. Het gehele diner serveerden ze later die middag aan hun eigen ouders. Uiteraard mochten ze ook zelf aanschuiven tijdens het diner om van hun eigen kookkunsten en van die van hun collega chefs te genieten.

De kinderen hebben niet alleen een kijkje genomen in de keuken, maar zijn tijdens de rondleiding ook uitgedaagd met verschillende vragen en opdrachten in het hotel. Een bezoek aan de suites spande de kroon en uiteraard hebben een aantal van de aanwezige kinderen even op de plek gelegen waar misschien wel een BN’er of ander belangrijk persoon heeft geslapen.

Bij S.V. GIO werken kinderen met een leerachterstand via een onderwijs- en sportprogramma aan hun zelfvertrouwen en toekomst. Er is aandacht voor begrijpend lezen, spelling en rekenen maar ook voor zelfvertrouwen en ouderbetrokkenheid. Het doel is om deze kinderen een goede start in het voortgezet onderwijs te geven en hen te leren dat ze hun eigen koers kunnen bepalen. Kinderen worden zo aanvoerder van hun eigen toekomst. Een woordvoerder van het Van der Valk Hotel meldt: ,,Wij zijn er trots op om met een enorm leuke dag een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van deze kinderen ! De keukenbrigade is trots op de chefs van de toekomst en wenst hen allemaal veel succes in het verder vormgeven en realiseren van hun dromen.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie