Op zaterdag 25 november houden FullTank en Nederveen rijopleidingen een Chauffeurs Event.
Op zaterdag 25 november houden FullTank en Nederveen rijopleidingen een Chauffeurs Event. FullTank

FullTank en Nederveen rijopleidingen slaan de handen ineen opzoek naar chauffeurs

15 november 2023 om 14:26 Zakelijk

SCHELLUINEN Op zaterdag 25 november houden FullTank en Nederveen rijopleidingen een Chauffeurs Event. De bedrijven bundelen hun krachten en gaan mensen warm maken voor het vak van chauffeur. In de huidige arbeidsmarkt is er veel vraag naar chauffeurs en de bedrijven willen dit mooie vak onder de aandacht brengen.

Iedereen die erover nadenkt chauffeur te worden is welkom. Schoolverlaters of iemand die wil omscholen, jong en oud of chauffeurs die eens iets anders willen. Zo is het mogelijk om bij FullTank via Nederveen het C- en/of E-Rijbewijs te halen en worden ADR- en VCA -opleidingen aangeboden voor het rijden van en werken met gevaarlijke stoffen.

Tijdens het Chauffeurs Event kan er onder begeleiding van een instructeur van Nederveen een proefrit gemaakt worden op een vrachtwagen. Ook kan er ter plekke worden ervaren hoe het is om op een 4x4 tankwagen te rijden.

FullTank zoekt chauffeurs en biedt een prettige en uitdagende werkomgeving. Er is ruimte voor werken op diverse type tankwagens. Ook voor projecten in het buitenland zoeken zij chauffeurs. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op fulltank.nl/chauffeursevent.nl

Plaats: FullTank, Griendweg 80 Schelluinen, datum: zaterdag 25 november, tijd: 09:00-13:00

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie