Anja Oskam is altijd druk met de presentatie van haar winkel
Anja Oskam is altijd druk met de presentatie van haar winkel Pandje3

Koopavond bij Pandje 3 - donderdag 2 november open tot 21 uur

31 oktober 2023 om 14:19 Zakelijk

ARKEL Pandje 3 organiseert donderdag 2 november een gezellige koopavond. Het aanbod van de winkel bestaat uit landelijke woonaccessoires en lifestyleproducten. Eigenaar Anja Oskam heeft haar winkel in maart dit jaar officieel geopend en kijkt uit naar de komende maanden.

In de sfeervolle zaak valt de mooie kast vol Woodwick kaarsen als eerste op. Anja kiest iedere maand een andere geur die past bij het seizoen en geeft hier 25% korting op. Ze heeft duidelijk plezier in haar werk, de aanloop en de inrichting.

Wie de winkel binnenstapt wordt omarmd door de heerlijk geurende en warme omgeving. De balie is achterin gesitueerd en het is overal even gezellig. Rondkijken is bijna een must.

WOODWICK KAARSEN

Anja: ,,Naast de Woodwick kaarsen zijn de Ted Sparks producten erg geliefd. Roomspray, foaming showergel, bodyscrub, bodylotion, handlotion, handcréme en geurstokken in drie verschillende geuren. Alles mooi en luxe verpakt. Het is altijd een feest om iets uit deze collectie te geven of te ontvangen. Ook de geurbranders met geurblokjes zijn sterk vertegenwoordigd. En ik krijg voor de koopavond uit nog een aantal fraaie Nepalese potten binnen.’’

Door de hele winkel heen staan feestelijk verpakte cadeau-artikelen in een prijsklasse van doorsnee cadeautje. Anja biedt volop de mogelijkheid om toch iets aantrekkelijke te vinden voor mense die alles al hebben.

WELKOM WINTER

Om de wintermaanden met lichtjes te verwelkomen, neemt ze een klein voorschotje op de decembermaand. Led kaarsen en lampjes, kerstaccessoires, gezellige eye catchers en eigenwijze cadeautjes.

Anja: ,,De winkel is in wintersfeer en continue ben ik druk met het interieur. Op gezette tijden even binnenlopen is zeker een aanrader. Wie op koopavond niet kan, is vanzelfsprekend altijd welkom tijdens de reguliere openingstijden. Graag zelfs, want ook dan heb ik heel veel leuke artikelen in de verkoop.’’

Pandje 3, dr. H. de Vriesplein 3, Arkel of www.pandje3.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie