Afbeelding

In Evenwicht met Petra: wellness ontspanningsmassages met veel persoonlijke aandacht

14 november 2023 om 14:10 Zakelijk

GORINCHEM In Gorinchem Oost vindt u een ware oase van rust en ontspanning bij In Evenwicht met Petra. Petra van Garderen biedt diverse wellness behandelingen om zowel uw lichaam als geest in balans te brengen.

Bij Petra voelt u zich gezien en gehoord. Haar klanten geven na de massage aan, dat zij diepe ontspanning ervaren. Zij voelen zich als herboren, blij en energiek. Bijzonder is de klankschaal Wellness massage. De resonantie en klanken van de klankschalen bieden een ongeëvenaarde diepe ontspanning. Zij biedt ook een duo klankschaalmassage, leuk om te doen met vriend(in), familie of collega.

MINDFULNESS EN MASSAGEOOK VOOR KINDEREN

Kom met uw kind ervaren hoe diepe ontspanning voelt. Samen in het hier en nu zijn. Naast mindfulness kind & ouder is er ook de ouder & kind massage. Qualitytime met uw kind. Deze wordt in de schoolvakanties regelmatig geboekt. Gezellig samen genieten van de massage of het warme voetenbad. De beleving is compleet met iets lekkers te drinken en te eten.

SALON AAN HUIS

De salon bevindt zich op de eerste verdieping in Petra’s woning. Er is voldoende parkeergelegenheid. De massagetafel is luxe verstelbaar en verwarmd. Iedereen kan hierdoor heerlijk liggen. Voor een korte maar effectieve behandeling is er de stoelmassage. Deze massage kan in de salon of bij bedrijven in Gorkum worden uitgevoerd. In de salon ervaart u hoe in slechts 30 minuten stress en pijn wegtrekken uit uw rug, schouders en nek. Hiervoor gebruikt zij warme olie, magnesium en in overleg cupping, guashastenen en bamboestok. Petra is in november 2019 met haar salon gestart en blijft bezig met scholing en uitbreiding van haar vaardigheden. Hierdoor is haar aanbod uitgebreid en wisselend. De gezichtsmassage met guashastenen uit haar opleiding als holistisch beauty masseur is een toppertje. In 2024 biedt Petra ook de salon hammam massage aan.

CADEAUMAAND

Wat geeft u iemand in de decembermaand die bijna alles al heeft? Tip: geef ontspanning cadeau. Petra heeft een eigen cadeaubon (ook online te koop). Ze accepteert Massagebon, VVV-cadeaukaart en Gorkumse Bliekenbon. Boek online uw afspraak op www.ontspanningsmassagegorinchem.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie