Afbeelding
Annelinde de Winter

The Healthy Club gevestigd bij Golfclub the Dutch Personal Training bij The Healthy Club is je doelen behalen!

15 november 2023 om 15:28 Zakelijk

SPIJK The Healthy Club is, na 12 jaar in regio Drechtsteden gehuisvest te hebben, in april 2023 verhuisd naar een locatie bij Golfclub The Dutch in The Dutch Academy in het souterrain. Sporters van The Healthy Club kunnen hier zonder dat er een lidmaatschap op The Dutch nodig is, in alle privacy trainen. De sportschool is voorzien van de beste apparatuur en materialen, en beschikt over ruime kleedkamers en (privé) douches.

Tara Verschoor is eigenaresse van The Healthy Club. Ze is al 16 jaar werkzaam in de sportbranche, eerst als groepslesinstructrice en de laatste 12 jaar ook als personal trainer. ‘Ik werk met nog net zoveel passie, enthousiasme en energie aan mijn bedrijf als toen ik startte. Toen zich de gelegenheid voordeed om The Healthy Club bij The Dutch te vestigen, heb ik die kans met beide handen aangegrepen. Het is een prachtige sportschool op een goed bereikbare locatie en wij kunnen hier een grote regio bedienen.’

Bij The Healthy Club wordt op afspraak getraind, van 6:00 tot 22:00 uur op de dagen dat het voor de sporter uitkomt. De Personal Training is voor iedereen en voor ieder niveau. Er wordt getraind op een opbouwende manier met veel aandacht voor houding en techniek en de trainingen zijn functioneel, wat betekent dat er weinig gebruikt gemaakt wordt van vaste toestellen. De trainingen zijn ook afwisselend, én zoals Tara zelf zegt; ‘Het is belangrijk dat de trainingen fun zijn en de sporters met plezier trainen, ondanks dat het soms zwaar kan zijn. Alleen op die manier wordt het onderdeel van je levensstijl, wat heel belangrijk is voor blijvend resultaat.’

Bij The Healthy Club hebben ze veel ervaring en kennis in huis. Ook zijn ze een flinke stok achter de deur doordat de trainingen op afspraak zijn. De resultaten worden regelmatig gemonitord aan de hand van tests en metingen én The Healthy Club heeft een eigen kookboek boordevol gezonde recepten.

De combinatie tussen de kennis en kunde van de trainers, de spreekwoordelijke stok achter de deur, een programma op maat, de motivatie én de fun factor zorgt ervoor dat 95% van de sporters zijn of haar doel behaald bij The Healthy Club. Een doel kan zijn; het verliezen van kilo’s of centimeters, het opbouwen van spiermassa, het verbeteren van de golfgame of ondersteuning bij het herstel van een blessure of een burn-out.

The Healthy Club verzorgt naast één-op-één ook duo-trainingen. Een stel, vrienden of vriendinnen, moeder en dochter, buren, het is allemaal mogelijk. Het scheelt in de kosten en motiveert enorm.

Altijd al Personal Training willen doen? The Healthy Club heeft nu een hele mooie actie; Personal Training met 25% korting. 10 trainingen van 60 minuten voor €560,-. Deze actie is geldig bij aanschaf voor 1 januari 2024. 

Dit tarief is voor de individuele trainingen, de investering bij duo trainingen ligt per persoon een stuk lager en ook de duo trainingen vallen onder de actie. 

Neem voor meer informatie, of een afspraak voor een vrijblijvende intake bij The Healthy Club, contact op met Tara via telefoon; 06-28135825 of e-mail; info@thehealthyclub.eu.

The Healthy Club, Haarweg 3, Spijk. www.thehealthyclub.eu.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie