Alan begon eerder dit jaar zijn avontuur bij kringloopwarenhuis Het Goed in Gorinchem.
Alan begon eerder dit jaar zijn avontuur bij kringloopwarenhuis Het Goed in Gorinchem.

Kringloopwarenhuis Het Goed Gorinchem zet mens en milieu op 1

8 december 2023 om 10:11 Zakelijk

GORINCHEM Kringloopwarenhuis Het Goed in Gorinchem op de Spijksedijk is een sociale onderneming die passend werk mogelijk maakt. Een team van toegewijde medewerkers zet zich hier dagelijks in voor het hergebruik van spullen. Een van die medewerkers is de gepassioneerde Alan.

Creatief talent bij Het Goed

Alan begon eerder dit jaar zijn avontuur bij kringloopwarenhuis Het Goed in Gorinchem. Hier laat hij zijn creativiteit de vrije loop, die door zijn aderen stroomt en zichtbaar is in zijn tatoeages en tekentalent. In de winkel krijgt Alan de kans om zijn talenten te benutten door items te decoreren en de presentatie van de winkel te verzorgen.

Nederlands leren

Het afgelopen jaar heeft Alan zich ingespannen om de Nederlandse taal te leren via een werkparticipatietraject. Alan komt namelijk uit de Syrische hoofdstad Damascus, waar hij Handel & Economie studeerde. Nu is Leerdam zijn thuis, waar hij de rust en zijn buren waardeert.

Balans vinden op werk 

Hoewel het aanpassen een uitdaging blijft, boekt Alan dankzij zijn vastberadenheid veel vooruitgang. De dagelijkse structuur en vrijheid op de werkvloer zijn mede hierdoor erg waardevol voor Alan. De kassa is zijn favoriete plek, waar hij graag een praatje maakt met de klanten.
 

Alans gekoesterde droom

Alan koestert trots zijn tekenkunsten en is verheugd over zijn vooruitgang in het leren van de Nederlandse taal. Zijn ultieme droom? Timmerman worden, een ambacht dat naadloos aansluit bij zijn liefde voor creatief vakmanschap.

 Het Goed Gorinchem 
Adres: Spijksedijk 28A in Gorinchem
Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: 12:00 – 17:00 uur
Website: hetgoed.nl 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie