Afbeelding
Eigen foto

Hospice Gorinchem zoekt nieuwe voorzitter

21 september 2021 om 14:47 Zorg

GORINCHEM Hospice Gorinchem is een echte vrijwilligersorganisatie. Enkele betaalde professionals sturen de dagelijkse gang van zaken aan, het bestuur stelt beleidsplannen, begrotingen en jaarrekeningen op en vast. Daarnaast is het bestuur eindverantwoordelijk voor het goed en adequaat functioneren van de organisatie. Hospice Gorinchem is nu op zoek naar een nieuwe voorzitter en een algemeen bestuurslid.

De meeste aandacht van de vrijwilligersorganisatie gaat uit naar de verzorging van gasten in het hospice en terminaal zieken thuis. Het bestuur werkt nauw samen met de dagelijkse leiding om te komen tot een organisatie die klinkt als een klok. Ook het bestuur bestaat uit vrijwilligers.

Gefaseerd is de samenstelling van het bestuur aan het veranderen en gaandeweg vindt een vernieuwing plaats. In deze ontwikkeling is ruimte ontstaan voor een nieuwe voorzitter. Een voorzitter die zich vanuit visie en betrokkenheid wil inzetten voor de continuïteit van het prachtige Hospice.

Voor wie geïnteresseerd in een bestuursfunctie en meer informatie wil, is de volledige vacature te vinden op www.hospicegorinchem.nl.

advertentie
advertentie