Betrokken en duurzaam biedt Elyse samen en dichtbij de juiste nierzorg.
Betrokken en duurzaam biedt Elyse samen en dichtbij de juiste nierzorg. Elyse

Nierkliniek Elyse opent deuren voor verpleegkundigen

6 oktober 2022 om 13:43 Zorg

GORINCHEM De zorg biedt voor verpleegkundigen tal aan werkmogelijkheden. Welke mogelijkheden biedt Elyse Klinieken voor Nierzorg? Op 17 oktober opent de kliniek in Gorinchem haar deuren voor verpleegkundigen die meer willen weten over het bieden van hemodialyse in een kliniek.  

 

 DIALYSEVERPLEEGKUNDIGEN Oktober is door de Nierpatiënten vereniging Nederland (NVN) uitgeroepen tot maand van de nieren. Op 17 oktober organiseert de vereniging een bijeenkomst voor patiënten over Hemodialyseren in de kliniek. Elyse klinieken gaat juist het gesprek aan met verpleegkundigen. Wat wordt er van een dialyse verpleegkundige verwacht? Wat gebeurt er naast de dialysebehandeling nog meer in de kliniek? Welke ontwikkelmogelijkheden zijn er?

VRAAG ALLES Op maandag 17 oktober opent Elyse klinieken de deuren voor verpleegkundigen en verzorgende IG’s. Van 13.00 t/m 16.00 uur kun je op de Gildenweg 159 in Gorinchem een kijkje nemen en alles vragen over het werken als (assistent)dialyseverpleegkundige in de Elyse Klinieken voor Nierzorg. 

ELYSE KLINIEKEN VOOR NIERZORG Betrokken en duurzaam biedt Elyse samen en dichtbij de juiste nierzorg. Elyse is betrokken bij het persoonlijke leven van de patiënt, we leveren zorg dicht bij huis en ondersteunen zelfredzaamheid voor een optimale kwaliteit van leven. Een patiënt heeft één behandelend internist-nefroloog, die het dossier goed kent en een vast team aan zorgverleners. Deze zijn nauw betrokken bij de behandeling en nemen de tijd om vragen te beantwoorden. Door de kleinschalige klinieken wordt een thuisgevoel ervaren en is er aandacht voor de wensen van de patiënt. Bij Elyse geloven we dat persoonlijke aandacht werkt.

Meer informatie over Elyse Klinieken voor Nierzorg vindt u op www.elyseklinieken.nl

Deel dit artikel via:
advertentie