Afbeelding
LimonadeBrigade

Spelen met kleur in het MamaCafé

6 april 2022 om 13:53 Activiteiten

GORINCHEM Vrijdag 8 april is de consulente van de Bibliotheek AanZet in het MamaCafé om voor te lezen en aansluitend inspirerende activiteiten aan te bieden rondom het thema ‘kleur’ passend bij de leeftijd van de kinderen.

De consulente van de bibliotheek leest voor uit het boek ‘Baby ziet bloemen’ van auteur Hervé Tullet. ,,Ontdek in het MamaCafé samen met je kindje hoe een boek tot leven kan komen. We maken fleurige creaties met de lekkerste verf en spelen met kleurige vormen.”

Wie gezellig andere moeders wil ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten kan samen het kind terecht op vrijdagochtend 8 april. De gastvrouw of professional beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante thema’s en kan je even je vraag of ei kwijt. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het MamaCafé vindt plaats op vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in de LimonadeBrigade, in de bibliotheek aan de Groenmarkt 1 in Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.

advertentie
advertentie