Afbeelding
Beeld Staatsbosbeheer, gemaakt door Marjolein den Hartog (Kissmyarts).

Struintocht voor kinderen in het Munnikenland

24 april 2022 om 13:54 Activiteiten

MUNNIKENLAND Struin mee op vrijdag 6 mei met de gids van Staatsbosbeheer. Samen de wilde natuur rondom Slot Loevestein ontdekken, speciaal voor kinderen vanaf vier jaar. De struintocht begint om 14.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. De kosten zijn €5,- voor kinderen en €7,- voor volwassenen. Info en tickets op www.staatsbosbeheer.nl.

In het Munnikenland rond Slot Loevestein hoeven kinderen niet op de paden te blijven. Al struinend door de ruige natuur laten de gidsen van Staatsbosbeheer de kinderen speuren naar dierensporen, veertjes en stenen, kleine beestjes, schelpen, en mooie bloemen en planten. Ook mogen ze in bomen klimmen en stampen door de modder. Misschien komen ze wel oog in oog te staan met de konikpaarden of de rode geuzen; de grote grazers. In het Munnikenland is het allemaal mogelijk.

Voor deze tocht is het verplicht om vooraf een kaartje te kopen via www.staatsbosbeheer.nl. Ter plekke aansluiten is helaas niet mogelijk. Voor deze struintocht zijn er maximaal twintig plekken beschikbaar.

advertentie
advertentie