Voor het Zomerfeest kunnen nog steeds kaarten worden besteld
Voor het Zomerfeest kunnen nog steeds kaarten worden besteld Zomerfeest Groenmarkt

Extra kaarten Zomerfeest

8 augustus 2022 om 18:55 Activiteiten

GORINCHEM Voor het Zomerfeest op de Groenmarkt zijn vandaag (dinsdag) vanaf 12.00 uur extra toegangskaarten te koop. Voor dinsdag de 16e en zaterdag de 20e augustus waren aanvankelijk alle kaarten uitverkocht. Voorzitter Ard Blom laat nu weten dat de organisatie nog extra kaarten kan verkopen.

De organisatie van het Zomerfeest op de Groenmarkt besloot eerder om voor alle avonden over te gaan tot de verkoop van kaarten voor vijf euro. Al snel na de start van de verkoop van de kaarten bleken vooral de dinsdag en zaterdag populair. Zo populair dat  ze al snel uitverkocht waren. Voor woensdag, donderdag en vrijdag waren nog wel kaarten te koop. Voorzitter Ard Blom is blij met de extra kaarten die alsnog verkocht kunnen worden. ,,We hebben afgelopen vrijdag de definitieve vergunning ontvangen, die moet twaalf weken vooraf worden aangevraagd. Alle veiligheidsdiensten worden daarbij betrokken. We hadden een veiligheidsmarge ingebouwd om te voorkomen dat we teveel kaarten zouden verkopen. Nu blijkt dat we ruimte hebben om nog zo’n tien procent extra kaarten te verkopen voor de dinsdag en zaterdag. Ook voor de andere avonden zijn nog kaarten te koop. Vaak beslissen mensen pas last-minute of ze een bezoek brengen aan het Zomerfeest.” 

VIJF EURO Voorgaande jaren waren de dinsdag en het weekend altijd al populair. Dinsdag is vooral een avond voor jongeren. Op deze ‘Tuesday Pop’ op 16 augustus zijn optredens te zien van Oakmadeness, Paul Sinha en Antoon. Kaarten bestellen kan via zomerfeest.nl/tickets Kaarten kosten vijf euro; per persoon worden maximaal vier kaarten verkocht. ,,We willen ervoor zorgen dat iedereen naar het feest toe kan en met dank aan onze trouwe sponsoren, kunnen we de kosten voor deze editie zo laag mogelijk houden. Tevens zullen we samenwerken met lokale organisaties zoals de Voedselbank om er voor te zorgen dat echt iedereen naar het Zomerfeest kan blijven komen”, zo is te lezen op de website waar de kaarten besteld kunnen worden.

advertentie
advertentie