Lingewijk
Lingewijk Erno Wientjens

Maak een mooi gedicht over de Lingewijk!

17 augustus 2018 om 15:05 Nieuws Deel je nieuws

Woont u in de Lingewijk of heeft u op een of andere manier een binding met de Lingewijk? En vindt u het leuk om gedichten te schrijven? Dan nodigt Poort6 u van harte uit om een passend gedicht over de Lingewijk te maken.

Aanleiding

Ruim 10 jaar geleden viel bij de toenmalige bewoners van de Lingewijk een boekje op de mat met daarin plannen voor het grootschalig opknappen van de wijk. Sindsdien heeft de wijk een behoorlijke metamorfose ondergaan. Er zijn woningen gesloopt, gerenoveerd en nieuw gebouwd. Een wijk is nooit helemaal af, maar de grootschalige vernieuwing die Poort6 destijds voor ogen had, is wel afgerond. Op woensdagmiddag 12 september wil Poort6 hier graag op symbolische wijze bij stil staan. De bewoners van de Lingewijk krijgen hierover nog bericht. Onderdeel van het programma is het voordragen van een passend gedicht over de Lingewijk.

 

Inleveren

Schrijft u graag gedichten en vindt u het leuk om hieraan mee te doen? Dan ontvangen wij uw inzending graag uiterlijk dinsdag 4 september. U kunt uw gedicht sturen naar communicatie@poort6.nl. Vergeet niet uw contactgegevens erbij te vermelden.

 

advertentie
advertentie