Voor alle competitiedeelnemers was er een herinneringsmedaille.
Voor alle competitiedeelnemers was er een herinneringsmedaille. Marco van der Meijden

Pupillen Typhoon in de prijzen

17 september 2018 om 11:30 Sport/sport Deel je nieuws

Na vijf wedstrijden verspringen, sprinten, kogelstoten en andere atletiekonderdelen, is de regionale competitie voor de pupillen afgerond. In Oud-Beijerland ging de jongste jeugd van atletiekvereniging Typhoon uit Gorinchem afgelopen weekend nog één keer de strijd aan met hun regionale leeftijdsgenoten. De Gorkumse pupillen mochten na de einduitslag veertien keer het podium op.

In de jongste leeftijdsgroepen was er brons voor Sanne Ouwehand op de lange afstand en Tommy Zirkzee op de meerkamp. Sofie Versteeg wist zelfs twee keer brons te winnen (meerkamp én lange afstand). Loa Diem en Noa Rikkelman wonnen brons én zilver op deze onderdelen. Een zilveren beker was er ook voor Isa Versluis op de meerkamp. De beste prestatie kwam dit jaar van Tom de Bruin die er met het goud vandoor ging, in een bijna clubrecord, op de 1000 meter.

Bij de oudere categorieën sleepten Eloise van der Meijden en Jesse Zirkzee een bronzen beker op de meerkamp binnen. Delphine van der Grijn deed dit op de lange afstand. Tot slot was er zilver voor Liv-Grete Diem op de meerkamp. 

Lijkt het je ook leuk om een keer een atletiektraining te komen volgen? Dat kan natuurlijk! Wij trainen elke woensdag- en vrijdagavond van 6 tot 7 uur op de atletiekbaan aan de Grote Schelluinsekade 22 in Gorinchem.

advertentie
advertentie