natuurcentrum
natuurcentrum natuurcentrum

Ondernemersvereniging IKG biedt hulp aan kinderboerderij

17 oktober 2018 om 10:05 Sport/sport Deel je nieuws

Ondernemersvereniging IKG biedt hulp aan kinderboerderij  

In de afgelopen maanden is het Natuurcentrum weer opgebloeid tot een gezellig en levendig eiland, waar jong en oud graag komt. Sinds enkele maanden hebben we een bezoekersteller en die liegt er niet om, op sommige dagen lopen er wel 200 of 300 mensen het terrein op! 

Het toenemende aantal bezoekers zorgt uiteraard voor extra inkomsten. Toch steunt het Natuurcentrum ook nog sterk op haar sponsoren en donateurs. Eind 2018 beëindigt noodgedwongen een trouwe sponsor haar steun aan het centrum. Deze steun was altijd specifiek bedoeld voor de zorg voor de dieren van de kinderboerderij. Het Natuurcentrum zoekt volop naar nieuwe sponsoren die vanaf 2019 willen helpen de lasten van de gratis toegankelijke kinderboerderij te dragen. Gelukkig is de eerste helpende hand uitgestoken: ondernemersvereniging IKG schenkt het Natuurcentrum €?1.000,-. “Deze € 1.000,- zetten we veilig op de spaarrekening, zodat we dit in 2019 kunnen gebruiken om een deel van de zorg en huisvesting van onze dieren van te financieren” aldus directeur Gitta Spruit. 

Ook gaat het bestuur van de IKG Ondernemersvereniging de vergaderzalen van het Natuurcentrum gebruiken voor hun vergaderingen. Ook hiermee helpen ze het Natuurcentrum ontzettend. IKG roept hierbij lokale ondernemers op hetzelfde te doen. “Als je toch geld moet spenderen aan de huur van een vergaderruimte, doe het dan op een maatschappelijk verantwoorde wijze.” Meer informatie over de vergaderruimtes en bijhorende faciliteiten en cateringmogelijkheden van het Natuurcentrum vindt u op de website. Op onze website leest u ook hoe u sponsor kan worden en wat u daarvoor terugkrijgt. Anoniem doneren kan ook via www.geef.nl   

 

 

 

 

advertentie
advertentie