ROOTS viert vijfjarig bestaan

24 oktober 2018 om 11:38 lokaal

GORINCHEM De Gorcumse dansschool ROOTS Dance Studio mocht afgelopen vrijdag 19 oktober alweer vijf kaarsjes uitblazen. Dit feestje laten eigenaren Redouan Ait Chitt en Karen Papo niet ongemerkt voorbij gaan.

,,De afgelopen vijf jaar waren super leuk, overweldigend, maar af en toe ook spannend en turbulent. Vooral de zoektocht naar een geschikte locatie was een grote uitdaging. We zijn in korte tijd twee keer verhuisd en hebben een grote verbouwing voor onze kiezen gehad om onze huidige droomlocatie te verwezenlijken. Dit was het allemaal waard, want nu hebben we écht ons plekje gevonden'', vertelt Redouan. Het duo is in oktober 2013 begonnen in een gezamenlijke ruimte van toenmalig buurthuis De Haarhorst en zijn sinds september 2017 gevestigd aan de Franklinweg 5 in Gorinchem Oost, waar ze hun dansschool uit hebben kunnen breiden met meerdere danszalen. ,,Dit is precies wat we voor ogen hadden, een droom die uitkomt. Niet alleen voor ons, maar ook voor al onze leerlingen. Eindelijk een plek waar iedereen zich thuis voelt en waar we de ruimte hebben om ons aanbod te vergroten. De afgelopen vijf jaar zijn voorbij gevlogen, maar op deze bijzondere dag willen we graag even stil staan bij alles wat we bereikt hebben met elkaar. Alle leuke optredens en evenementen in de binnenstad, mooie prestaties van onze crews tijdens wedstrijden, maar ook het inspirerende optreden tijdens Young Impact voor meer dan 10.000 jongeren in Ahoy. Zo bijzonder dat we dit met onze leerlingen kunnen delen'', vertelt Karen.

Om deze mijlpaal te vieren organiseert ROOTS aanstaande zaterdag 27 oktober van 13:30 tot 17:00 uur een middag vol feest. Iedereen is welkom om langs te komen voor verschillende dansworkshops voor alle leeftijden, om een toffe dansfoto te maken bij een echte dansfotograaf en een taartje te komen eten.

Voor meer informatie over dit evenement of de verschillende danslessen, kijk op: www.rootsdancestudio.nl

advertentie
advertentie