Komende week in theater 't Pand

31 oktober 2018 om 07:26 lokaal

GORINCHEM Vrijdag 2 november staan de Partizanen op de planken van theater 't Pand. De voorstelling begint om 20.30 uur en de entree bedraagt 10 euro.

Marcel de Groot treedt zaterdag 3 november op in het theater met zijn voorstelling Door Zijn voorstelling begint om 20.30 uur. De entree bedraagt ook nu 10 euro. Nieuwe liedjes, oudere liedjes, stokoude liedjes, een verhaal, enkele anekdotes. Marcel de Groot zal het allemaal even charmant weten te brengen met koele humor en die donkerbruine stem.

In het Filmhuis op dinsdag 6 november draait vanaf 20.15 uur de film On body and soul. In een slachthuis in Boedapest werkt Maria nog maar kort als kwaliteitscontroleur en het gefluister begint al. Tijdens de lunch kiest ze altijd een tafel in haar eentje. Ze neemt haar werk serieus en houdt zich aan de regels. Haar wereld bestaat uit cijfers en gegevens die zich in haar geheugen geprent hebben sinds haar kindertijd. Haar oudere baas Endre is ook een rustig type. Ze beginnen elkaar beter te kennen, en zijn verbaasd als ze ontdekken dat hetzelfde dromen. Entree: 7,50 euro incl. kopje koffie of thee.

advertentie
advertentie