Komende week in theater 't Pand

23 november 2018 om 19:22 lokaal

GORINCHEM Andermans Veren Live is zaterdag 1 december te zien in theater 't Pand. De voorstelling begint om 20.30 uur en de entree bedraagt 10 euro.

Andermans Veren Live! bestaat uit Johan Hoogeboom, Bas Marée, Dorien Haan, Maria Noë en Matthias Valk. Stuk voor stuk barsten ze van de muzikaliteit, zingen ze vanuit hun tenen en eren ze hun helden van vroeger en nu. Zing mee met oude hits, lach om vergeten nummers en laat je verrassen door onbekende kleinkunst parels. Een muzikale trip langs de mooiste theaterliedjes van Nederland rond het thema fout en stout, want er mag zoveel niet.

In het Filmhuis van theater 't Pand draait dinsdag 4 december de film Paterson. De film begint om 20.15 uur. De entree, inclusief een kop koffie of thee, bedraagt 7,50 euro.

Paterson is een buschauffeur, hij hanteert een eenvoudige routine: hij rijdt zijn route, observeert de stad en luistert naar gesprekken. Hij schrijft gedichten, laat zijn hond uit en stopt bij een bar. Daarna gaat hij naar huis naar zijn vrouw Laura. Laura's wereld is elke dag anders. Bijna iedere dag heeft ze weer nieuwe dromen, telkens een ander, inspirerend project. Paterson en Laura houden van elkaar. Hij steunt haar ambities en zij bewondert hem om zijn gave voor poëzie

advertentie
advertentie