Oosterbliek viert 25e verjaardag

26 november 2018 om 15:55 lokaal

GORINCHEM Dit jaar viert de Oosterbliek zijn 25e verjaardag. Stichting Gorinchemse Sportaccommodaties was er snel over uit, ze wilde wat doen voor de buurt en voor de kinderen en het moest een sportieve middag worden. Zondag was het dan eindelijk zover, de Oosterbliek werd omgetoverd in een speelparadijs waar kinderen hun hart konden ophalen. In het rechtergedeelte kon afwisselend worden gelasergamed en geapenkooid. De kinderen wisten hier wel raad mee, lekker slingeren in de touwen, springen op de bok en klimmen naar het topje van het klimrek. Tijdens het lasergamen gingen de lampen uit en werd er spannende muziek opgezet.

In het linker gedeelte van de hal kon worden gedanst of gerend op de interactieve matten. Niet alleen de kinderen waren hier te vinden, maar ook vele ouders konden de verleiding niet weerstaan. Verder was er een tof springkussen voor de wat kleinere kinderen en waren de grotere kinderen niet weg te slaan van de sportsjumper, een opblaasbaar volleybal/tennisveld. Aan het einde van de middag hebben de kinderen hier nog trefbal op gespeeld.

Zo'n 700 bezoekers wisten de weg naar de Oosterbliek te vinden, evenals wethouders Ro van Doesburg en Eelke Kraaijeveld. Kortom, Stichting Gorinchemse Sportaccommodaties en Gorinchem Beweegt kunnen terugkijken op een zeer succesvolle middag. De sfeer was goed en vele kinderen hebben genoten van een sportieve feestelijke middag. Ondanks dat het feest officieel tot 17.00 uur duurde gingen de laatste kinderen rond 18.00 uur huiswaarts.

advertentie
advertentie